Becali, refuzat de toată lumea. Cine nu a putut fi convins să semneze cu FCSB

Stan Filon 21.05.2021, 18:37
Becali, refuzat de toată lumea. Cine nu a putut fi convins să semneze cu FCSB

Gigi Becali caută în continuare antrenor pentru FCSB, după ce a fost refuzat până acum la scenă deschisă. Cu toții știu că Gigi Becali nu are arici la buzunar, însă puțini sunt antrenorii din România care să se încumete să se înhame la echipă, mai ales știindu-se că Gigi Becali se implică activ.

Becali, refuzat de toată lumea

S-a dat sfoar-n țară că Gigi Becali este un patron care adoră să se implice în echipa sa. Îi place să facă primul 11 și o recunoaște chiar și el. În aceste condiții, nu este de mirare că a fost refuzat de Marius Șumudică, care a spus pas propunerii sale.

Antrenorul a recunoscut că i s-a oferit 20 de mii de euro pe lună s-o antreneze pe FCSB, plus diferite bonusuri de performanță. Cel mai atractiv bonsus ar fi venit pentru o calificare în grupele Champions League, pentru care antrenorul ar fi primit din partea clubului nu mai puțin de 500 de mii de euro. Cu toate acestea, Marius Șumudică l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera.

Becali, refuzat de toată lumea 
Becali, refuzat de toată lumea

Gigi Becali l-a vrut ca antrenor pe Nicolae Dică

Următorul pe lista scurtă a lui Gigi Becali a fost Nicolae Dică, pe care l-a vrut din nou antrenor la FCSB. Secundul de la națională a mai antrenat la FCSB, după ce a fost și jucătorul roș-albaștrilor. Acesta a stat pe banca tehnică a FCSB în perioada iulie 2017 – decembrie 2018. Chiar dacă echipa a avut o evoluție bună în mandatul său și a obținut o calificare în șaisprezecimile Europa League, de unde a fost eliminată de Lazio, antrenorul a plecat după ce i-a reproșat lui Gigi Becali tocmai imixtiunea de la echipă.

Nicolae Dică a fost aproape de revenirea la FCSB și în vara lui 2019, însă atunci a refuzat propunerea pentru a rămâne la FC Argeș. Ei bine, și Nicolae Dică l-a refuzat acum pe Gigi Becali. Cel care a recunoscut că negocierile nici nu au început a fost chiar patronul FCSB.

”Nu am vorbit nimic cu el. Nu am negociat cu el. Am vorbit cu el, dar nu am negociat. Mi-a zis: Nea Gigi, nu pot să vin acum, că sunt băgat cu Mirel în treaba asta, i-am promis. Are și clauză de reziliere. Asta e cu Dică. (…)Dică are 70.000 clauză. Mirel are nevoie de el. Nu poate. Nu mă supăr.

Gigi Becali a spus despre Adrian Mutu că nu i-a făcut nicio propunere, deoarece nu a demonstrat ca antrenor, ciar dacă recunoaște că i-a plăcut cum a acționat pe banca tehnică a naționalei de juniori.

”Adrian Mutu nu a antrenat, nu a demonstrat. Mi-a plăcut la echipa de tineret. Are ochi, mi-au plăcut schimbările lui. Eugen Neagoe, doar să facă ca mine. Sunt mulți antrenori pe care-i pot lua, dar nu mă mai hazardez”, a declarat Gigi Becali, conform celor de la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...