Gigi Becali e sigur că Marius Șumudică a refuzat FCSB pentru a merge la alt club din Liga 1. ”Bă, tu te duci la CFR”

Nicu Stan 21.05.2021, 09:30
Gigi Becali e sigur că Marius Șumudică a refuzat FCSB pentru a merge la alt club din Liga 1. ”Bă, tu te duci la CFR”

Gigi Becali e sigur că Marius Șumudică a refuzat FCSB pentru a merge la alt club din Liga 1. ”Bă, tu te duci la CFR”, i-a spus latifundiarul din Pipera, după ce înțelegerea dintre ei, ca Șumudică să antreneze FCSB, a picat.

De ce a refuzat Marius Șumudică să vină la FCSB. Ce i-a transmis Gigi Becali

Gigi Becali e sigur că Marius Șumudică a refuzat FCSB pentru a merge la alt club din Liga 1. Latifundiarul din Pipera îl bănuiește pe Șumudică că va semna cu CFR Cluj.

Marius Șumudică a refuzat să vină la FCSB, iar Gigi Becali îl suspectează pe antrenor că a spus pas la oferta lui pentru a antrena rivala CFR Cluj, care s-ar putea despărți de actualul antrenor, Edi Iordănescu, la vară.

Marius Sumudica spune ca va antrena in zona Golfului
Marius Sumudica spune ca va antrena in zona Golfului

Marius Șumudică susține că nu va antrena în Liga a I-a

Pe de altă parte, Gigi Becali a dezvăluit că Marius Șumudică i-ar fi transmis că nu are de gând să meargă la o grupare din Liga 1 și că este din nou tentat de o experiență din străinătate, având deja în acest sens o propunere din zona Golfului, unde salariul ar urma să fie de 1.500.000 de euro.

”Mi-a zis că are și o ofertă de 1,5 milioane din Arabia. Și eu am auzit varianta asta, că ar fi făcut o licitație. Mi-a spus cineva, dar eu nu cred că a făcut el asta. Eu i-am dat contractul. Spuneau oamenii vezi că contractul e dat pe acolo, pe acolo. Le-am zis că eu nu cred și chiar dacă e dat, eu nu cred. Am vorbit cu Șumi și l-am întrebat.

Marius Șumudică s-a jurat că nu se duce la CFR Cluj

A zis că-și dă cuvântul lui de onoare că n-a făcut așa ceva. Pentru ce să licitezi? Spui cât vrei și gata! Și eu știu că n-are ofertă de la Craiova, dar sunt discuții colaterale. Nu că-l vrea Craiova, o persoană din anturajul lui Rotaru negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă n-ai confirmarea asta, nu pot să zic că-l vrea Craiova. Eu acum spun bârfe.

Eu cred și i-am zis și lui, dar el s-a jurat că nu e adevărat. I-am zis ‘Bă, eu cred că tu mergi la CFR!’. A zis că jură că nu merge la CFR. Sunt multe zvonuri… sunt multe bârfe, nu știu nimic sigur”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Gigi Becali anunța că Marius Șumudică vine la FCSB

Gigi Becali anunțase ieri dimineață că are un acord cu Marius Șumudică, însă în cele din urmă antrenorul nu a mai semnat cu gruparea roș-albastră, pentru că părțile nu s-ar fi înțeles în ceea ce privește componența staff-ului tehnic.

Urmăriți Impact.ro și pe