Gigi Becali a vrut să-l pună pe Nicolae Dică antrenor la FCSB, dar a fost nevoit să dea înapoi. Care este motivul

Marian Cărăvan 07.07.2020, 12:53

„Contractul pe viață” al lui Bogdan Argeș Vintilă s-ar putea transforma într-unul pe perioadă determinată, Gigi Becali fiind decis să-l schimbe pe tehnician, nemulțumit de rezultatele slabe ale FCSB. Finanțatorul a avut chiar varianta Nicolae Dică, dar a fost nevoit să dea înapoi.

Motivul pentru Gigi Becali a renunțat la varianta cu Nicolae Dică antrenor la FCSB

Gigi Becali se sucește repede, și de la laude trece brusc la critici. Iar când „i se pune pata” pe cineva, își duce planul la îndeplinire. Finanțatorul FCSB vrea să-l pună pe liber pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, nemulțumit de rezultatele dezastruoase ale echipei de la reluarea Ligii 1. Două înfrângeri și două egaluri nu reprezintă un bilanț demn de o echipă cu pretenții la titlu și participarea în cupele europene. Ajunsă pe locul 4 în play-off, FCSB s-a îndepărtat definitiv de titlul de campioană, dar este în pericol de a rata chiar și podiumul, roș-albaștrii nefiind siguri nici de locul al treilea.

Gigi Becali avea la un moment dat două opțiuni la dispoziție, iar una dintre ele era aducerea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a roș-albaștrilor. Fostul jucător al echipei patronate de Gici Becali a mai activat aici ca antrenor, în sezonul 2017-2018. Totuși, finanțatorul FCSB nu va merge pe această variantă, întrucât Nicolae Dică a început un proiect nou alături de bunul său prieten Mirel Rădoi. Dică a devenit secundul lui Rădoi la echipa națională a României, astfel că Becali a dat înapoi și probabil va merge pe mâna vestiarului, care a și venit cu propunerea de înlocuitor pentru Vintilă.

Gigi Becali se gândește să-l înlocuiască pe Bogdan Vintilă din postul de antrenor principal

Rocadă între Bogdan Vintilă și Mihai Pintilii

Pentru postul de antrenor principal la FCSB s-ar încadra perfect, în opțiunea jucătorilor, chiar actualul antrenor secund, Mihai Pintilii. Este opțiunea vestiarului, jucătorii dorindu-l ca „principal” pe fostul căpitan al echipei roș-albastre și actual antrenor secund.

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a fost nevoit să renunțe la fotbal începutul acestui an, din cauza unor accidentări care-l chinuiau de ceva vreme și astfel a ajuns secundul lui Vintilă. Mihai Pintilii a fost văzut deseori ca portavocea vestiarului, iar acum tuturor li se pare soluția perfectă pentru postul de antrenor. Mai ales că el urmează deja cursurile Pro de antrenori, ceea ce este un mare atu. Ar mai exista și varianta unei rocade pe banca tehnică, cu Pintilii antrenor principal și Vintilă pe postul de secund.

Urmăriți Impact.ro și pe