Un nou antrenor la FCSB? „Cred că el va veni din vară”. Ce ar putea să se întâmple cu Toni Petrea

Marian Cărăvan / 28.07.2020, 16:52

Toni Petrea a câștigat un trofeu chiar la primul meci pe banca tehnică a celor de la FCSB. Triumful din Cupa României nu-i garantează însă longevitate în funcția de antrenor principal al roș-albaștrilor. Există deja voci care susțin că Becali pregătește o nouă schimbare în staff-ul tehnic.

Vine un nou antrenor la FCSB după ce Toni Petrea a adus Cupa României?

Înlocuirea lui Bogdan Vintilă cu Toni Petrea pe final de sezon este văzută de un fost mare fotbalist ca o soluție de avarie la FCSB. În fapt, ea ar prevesti instalarea unui alt tehnician, chiar din această vară. Vivi Răchită, fost campion cu Steaua în anii 90, se alătură și el celor care susțin că Toni Petrea va fi doar pentru o scurtă perioadă antrenor principal, până când Laurențiu Reghecampf s-ar degreva de toate responsabilitățile la Al Wasl și ar putea reveni în România. Cel mai probabil, Toni Petrea va redeveni „secundul” lui Reghe.

„Cred că Reghecampf și-a aruncat plasa acum și urmează să vină cu minciogul. Cred că Reghe va veni din vară.

Va fi o mutare bună. El a făcut performanță, se înțelege bine cu patronul și o are și pe Anamaria în spate, cu jucătorii. Îl vezi pe Toni Petrea să rămână principal? E secundul! Antrenorul la FCSB e același de mulți ani. Eu sunt convins că vine Reghecampf”, a spus Vivi Răchită, la ProX.

 

Toni Petrea a cucerit Cupa României

Mesajul lui Răchită: „Ești terminat!”

„Un antrenor foarte util lui Reghe”, după cum l-a descris Narcis Răducan, Toni Petrea nu are viață ușoară la FCSB, chiar dacă a câștigat Cupa României. Reacția jucătorilor roș-albaștri după un meci de campionat este elocventă.

„Dacă ați văzut, la finalul meciului cu Gaz Metan, Toni Petrea a vrut să-l salute pe Olaru, dar Olaru a trecut pe lângă el. Un vestiar te etichetează, te analizează și îți pune eticheta. Dacă vestiarul vede că ești numărul doi, atunci s-a terminat”, a mai spus Vivi Răchită.

Rămâne de văzut când și în ce condiții va reveni Laurențiu Reghecampf la FCSB. Deocamdată e antrenor în Emirate, la Al Wasl Dubai, alături de Panduru, Țermure și Tene. Într-un fel și-a anticipat revenirea la FCSB, după ce i-a lăsat la echipa lui Becali pe Toni Petrea și pe preparatorul fizic Thomas Neubert.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI