EXCLUSIV

Bărbatul pe care Teo Trandafir l-a făcut vedetă. A acceptat să vorbească despre relația lor (Exclusiv)

Stan Filon 06.08.2022, 08:51
Bărbatul pe care Teo Trandafir l-a făcut vedetă. A acceptat să vorbească despre relația lor (Exclusiv)

Teo Trandafir este o vedetă cu ștate vechi în televiziune și multe persoane au recunoscut cu mâna pe inimă că au învățat meserie de la celebra moderatoare. Mihai Mitoșeru a recunoscut în exclusivitate pentru Playtech.ro că a învățat meserie de la Teo. S-au văzut prima dată în urmă cu 25 de ani și de atunci au rămas foarte buni prieteni. Cel care a recunoscut că a „furat meserie” a fost prezentatorul de televiziune. Șansa a făcut ca cei doi să lucreze împreună, la Kanal D.

Bărbatul pe care Teo Trandafir l-a făcut vedetă

Pe Teo Trandafir și pe Mihai Mitoșeru îi leagă o prietenie de mai bine de 25 de ani. S-au întâlnit când Mihai Mitoșeru prezenta deja „Tele Euro Bingo Show – Zi-le Domnu Geo!” și a mers în emisiunea lui teo Trandafir pentru a-și promova emisiunea.

„Începusem Tele Euro Bingo Show – Zi-le Domnu Geo! – și, la un moment dat, trebuia să mă duc dimineața să dau cartoane la emisiunea ei, dădeam premii și să-mi promovez emisiunea mea și așa ne-am cunoscut, după care am fost împreună o viață. Am învățat foarte multe. Eu am făcut școala de televiziune cu Teo, fără să îmi dau seama că am făcut-o și fără să îi dau bani! I-am mulțumit tot timpul și o să-i mulțumesc toată viața mea. Important e ca om. E la fel ca mine”, a declarat pentru Playtech.ro Mihai Mitoșeru.

Barbatul pe care Teo Trandafir l-a facut vedeta
Barbatul pe care Teo Trandafir l-a facut vedeta

Firi puternice, dar sensibile

Cei doi au descoperit că se aseamănă foarte mult. Sunt personalități puternice, dar și sensibile, chiar dacă nu dezvăluie acest aspect oricui, ci doar prietenilor apropiați.

„Noi suntem niște oameni sensibili, știe să îmi dea forță, știe să îmi dea sfaturi, știe să îmi spună ce să fac, pentru ea nu știe. Eu știu să îi zic ei, ea știe să îmi zică mie. Întotdeauna așa e. Suntem niște oameni  puternici, dar suntem și sensibili și mă bucur că am ascultat-o. Și ea pe mine de multe ori, pentru că i-am dat câteva sfaturi bune în viața asta. Suntem foarte buni prieteni”, ne-a povestit prezentatorul TV.

Emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D la începutul lunii iunie, anunț care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. „O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, spunea atunci prezentatoarea TV. Teo și-a anunțat deja fanii că lucrează la un nou format de emisiune.

„Cu Teo sunt prieten de 25 de ani. Teo trebuie să apară cât mai repede la televizor. După părerea mea și nu sunt subiectiv, e cea mai bună femeie din televiziune, de departe și poate să facă orice. Da, o să apară cât mai repede pe post, mai multe detalii nu pot să vă dau”, a „dat din casă” și Mihai Mitoșeru.

Cei doi au făcut echipă după plecarea lui Bursucu, care era mâna dreaptă a lui Teo, la matinalul Kanal D, “Dimineața cu noi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...