Gestul ciudat pe care l-a făcut Mihai Mitoșeru când a divorțat. Ce s-a întâmplat chiar în fața notarului

Badea Violeta 15.04.2022, 11:13

Mihai Mitoșeru este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. Dacă în plan profesional a muncit mult și a cunoscut succesul, în plan sentimental vedeta de la Kanal D nu a avut parte de aceeași poveste frumoasă. Recent, celebrul moderator a vorbit despre divorț, despre încercările prin care a trecut în ultima vreme și modul în care s-a transformat viața sa.

Ce s-a întâmplat la notar cu Mihai Mitoșeru și fosta sa soție. Mărturisirea uimitoare a prezentatorului TV

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au iubit cu patos vreme de 13 ani, timp în care cei doi s-au și căsătorit. Ulterior, însă, lucrurile nu au mai funcționat și s-a ajuns la despărțire. Multă vreme, fanii celor doi au sperat la împăcare, deoarece cei doi păreau facuți unul pentru altul, însă aceasta nu a mai venit.

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit, de curând, despre separarea de Noemi. Vedeta, care va împlini în iulie vârstă de 47 de ani, nu s-a ascuns de public și a mărturisit toate greutățile pe care le-a întâmpinat în acea perioadă. Și de asemenea a făcut o mărturisire care-i va lăsa pe mulți cu gura căscată. Iată ce s-a întâmplat între cei doi foști soți la notar.

„Am avut un divorț cum nu se poate mai civilizat, nu am ieșit să ne plângem, nu ne-am certat, nu ne-am afișat cu alte persoane. În momentul în care am divorțat la notar ne-am luat în brațe și ne-am sărutat.”, a declarat Mihai Mitoșeru, citat de EGO.ro.

Mihai Mitoseru si Noemi
Mihai Mitoseru si Noemi

Mihai Mitoșeru recunoaște că a apelat la serviciile unui psiholog

Mariajul celor doi s-a încheiat amiabil, însă pentru Mihai Mitoșeru au urmat momente extrem de dificile. Acesta recunoaște că a suferit enorm și că a apelat la serviciile unui psiholog. Prezentatorul TV îi sfătuiește pe cei care simt nevoia să meargă la un specialist s-o facă, deoarece îi va ajuta enorm.

„(…) ca sfat pentru cei care trec prin momente mai grele, eu am avut nevoie și de ajutor, am fost la psiholog. Nu este o rușine, când ești răcit, doctorul îți prescrie un tratament.

Eu cred că am avut o depresie destul de puternică și am fost la un specialist care m-a ajutat. Dar cel mai important este să găsești puterea să te ajuți și singur, să te ridici, să ieși, să socializezi. Este foarte greu să faci aceste lucruri, când ești în momente dificile, dar trebuie să încerci.”, a spus moderatorul.

„Nu cred că există prietenie după divorț”

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas în relații destul de bune. Anul trecut, fosta soție a prezentatorului TV a fost prezentă chiar și la ziua de naștere a acestuia și, mai mult decât atât, Noemi i-a făcut cele mai frumoase urări moderatorului. Chiar și așa, Mihai Mitoșeru spune că nu crede în prietenie dintre un bărbat și o femeie după despărțire.

„Nu cred că există prietenie după divorț. Noi încercăm, dar atât timp cât există sentimente care nu au dispărut după 14 ani de relație, nu cred că ele pot fi transformate în prietenie. Am mai vorbit în perioada asta, dar parcă este și mai greu pentru amândoi. Între noi a fost dragoste adevărată.” a precizat vedeta de la Kanal D pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...