Avionul în care se afla Maria Grapini a aterizat pe un câmp. Europarlamentarul trebuia să ajungă la Bruxelles: „Se poate şi mai rău”

Badea Violeta 13.06.2022, 17:37
Avionul în care se afla Maria Grapini a aterizat pe un câmp. Europarlamentarul trebuia să ajungă la Bruxelles: „Se poate şi mai rău”

Luni, 13 iunie, s-a dovedit a fi zi cu ghinion pentru Maria Grapini! Avionul la bordul căruia se afla europarlamentul, care urma să ajungă la Bruxelles, a aterizat pe un câmp. Politiciana a povestit experienţa de care a avut parte pe pagina sa oficială de Facebook. În aeronavă se afla și o delegație de 40 de români, cărora Maria Grapini voia să le arate Parlamentul European!

Maria Grapini a avut parte de sperietura vieții. Avionul în care se afla a aterizat pe un câmp

Avionul care o transporta pe Maria Grapini a aterizat pe un câmp, în urma unei probleme minore. Europarlamentarul se îndrepta spre Bruxelles, iar la bord se afla și o delegație de 40 de români.

„Azi am avut o experiență unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în camp, avionul nu a fost tras la burduf!

S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scara de coborâre și într-un final au lăsat-o cu o anumită distanță de îți era frică sa nu cazi când calci pe ea!

Apoi ne-am urcat în autobuze și am mers vreo 15-20 min și am ajuns la ușa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus președintele Iohannis! Nu se deschide ușa!

Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria “Supervisor”! Nu a reușit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă ușa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reușit!

Și uite așa zborul de două ore jumăte București – Bruxelles aproape s-a dublat ca timp! Am și un grup de romani invitați în PE(40) care au înțeles că serviciile nu depind de țară ci de calitatea resursei umane și de organizare!

Doamne ajută ca ziua de 13 să-și fi făcut “treaba” doar cu atât!” a scris Maria Grapini, pe pagina sa de Facebook.

Maria Grapini a cerut sa se stearga o gluma despre ea si ”orgia” de la Bruxelles, dar s-a facut de ras
Maria Grapini 

Maria Grapini, despre criza cerealelor din Ucraina

În cele din urmă, Maria Grapini a ajuns cu bine la Bruxelles și a fost invitată în studioul Be EU din capitala Belgiei, unde Sabina Iosub i-a propus să vorbească despre criza cerealelor din Ucraina, care sunt blocate în vămi și nu mai pot fi exportate.

„Am primit recent de la federația cea mai mare a fermierilor români lista cu ce s-a discutat la nivelul lor. Pentru că s-a dat scutire de taxe vamale la tot ce vine din Ucraina, fermierii spun că au scăzut prețurile în piață a produselor locale.

Pentru că vin importuri masive din partea Ucrainei care până acum erau la alte prețuri, având și taxa vamală. Scoțându-le taxa vamală, fermierii se plâng acum că le cad prețurile. Dacă Guvernul ia o măsură să ajute Ucraina, atunci să se găsească o măsură compensatorie și pentru fermierii români.

Cu ceea ce se preconizează acum venind din Ucraina, și nu vorbim numai despre cereale, există acest impact negativ asupra producătorilor români. Există posibilitatea de sprijin pentru fermierii români.”, a declarat europarlamentarul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...