Avertismentul lansat de Elon Musk pentru omenire. „Civilizația umană ar putea să dispară”

Ana Anitoiu 30.08.2022, 13:06
Avertismentul lansat de Elon Musk pentru omenire. „Civilizația umană ar putea să dispară”

Elon Musk a lansat un avertisment pentru omenire. Cel mai bogat om de pe Pământ a spus că civilizația umană ar putea să dispară și a explicat cum s-ar putea întâmpla acest lucru. Fondatorul costructorului american de automobile electrice Tesla a precizat ce ar trebui să facă adulții ca să salveze lumea.

Ce avertisment a lansat Elon Musk

Întrebat despre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea, Elon Musk a menţionat tranziţia către energiile regenerabile, după care a trecut la rata scăzută a natalităţii, despre care a spus că reprezintă una dintre preocupările sale predilecte.

Cel mai bogat om din lume a atras atenția că în societăţile occidentale, precum şi în ţările extrem de populate, cum ar fi China, rata natalităţii este în scădere, mai ales din cauza fenomenului de îmbătrânire a populaţiei.

„Credeţi-mă, criza bebeluşilor este o mare problemă. Este important ca oamenii să aibă suficient de mulţi copii pentru a perpetua civilizaţia. Se spune că civilizaţia umană ar putea să dispară printr-un boom sau printr-un geamăt.

Dacă nu avem suficient de mulţi copii, vom muri într-un geamăt, în timp ce purtăm scutece pentru adulţi. Ar fi deprimant. Da, faceţi mai mulţi copii. Cel puţin, faceţi suficient de mulţi copii pentru a menţine populaţia. Nu vrem ca populaţia să scadă atât de mult încât să sfârşim prin a dispărea”, a spus antreprenorul.

Avertismentul lansat de Elon Musk pentru omenire
Elon Musk

Elon Musk, tatăl a zece copii

Antreprenorul în vârstă de 51 de ani, care a fost căsătorit de trei ori. Două dintre căsniciile sale au fost cu aceeași femeie, actrița Talulah Riley, în perioadele 2010 – 2012 și 2013 – 2016, este tatăl a zece copii, dintre care unul a murit la vârsta de 10 săptămâni.

Unul dintre copiii lui Elon Musk, o fiică transgender, a depus recent o cerere oficială prin care doreşte să îşi schimbe atât genul, cât şi numele, astfel încât să rupă orice legătură cu tatăl ei celebru, chiar dacă el este cel mai bogat om din lume.

Conform presei americane, cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a devenit tată unor gemeni, în luna noiembrie, când a născut o directoare de la Neuralink. Cei doi copii s-au născut cu câteva săptămâni înainte de naşterea fetiţei Exa Dark Siderael Musk, provenită din relaţia miliardarului cu cântăreaţa Grimes, cu care mai are un copil, X AE A-12, un băiat acum în vârstă de doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...