După Tesla și SpaceX, Elon Musk trece la fotbal. Miliardarul vrea să cumpere una dintre cele mai cunoscute și mai susținute echipe din lume

Stan Filon 17.08.2022, 11:26
După Tesla și SpaceX, Elon Musk trece la fotbal. Miliardarul vrea să cumpere una dintre cele mai cunoscute și mai susținute echipe din lume

După Tesla și SpaceX, miliardarul Elon Musk trece la fotbal. Omul de afaceri a anunțat pe Twitter că vrea să cumpere una dintre cele mai cunoscute și mai susținute echipe din lume. Mesajul lui Musk a isterizat internetul, iar postarea sa a primit peste 220 de mii de aprecieri, în doar două ore. Despre ce club de fotbal este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

După Tesla și SpaceX, Elon Musk trece la fotbal

Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cofondator și conduce companiile Tesla, SpaceX, Neuralink și The Boring Company. În calitate de cofondator și director executiv al Tesla, Elon conduce toate activitățile de proiectare a produselor, de inginerie și de producție globală pentru vehiculele electrice, bateriile și produsele de energie solară ale companiei.

Și-a făcut un renume din a-și duce la capăt planurile, indiferent de cât de imposibile ar părea acestea. A spus chiar că va trimite în spațiu o mașină, iar oamenii l-au privit ciudat. Ei bine, omul de afaceri chiar și-a trimis autoturismul în spațiu, moment urmărit de întreaga planetă.

Dupa Tesla si SpaceX, Elon Musk trece la fotbal
Dupa Tesla si SpaceX, Elon Musk trece la fotbal. A spus ca vrea sa cumpere Manchester United, unde evolueaza și Cristiano Ronaldo (foto)

Anunțul care a înfierbântat internetul

Chiar dacă este un împătimit al tehnologiei și este adânc ancorat în proiecte de acest fel, miliardarul a șocat pe toată lumea atunci când s-a arătat interesat să cumpere o echipă de fotbal, mai ales că se pare că nu are nicio legătură cu sportul, iar fotografiile surprinse cu Elon Musk la plajă sunt o dovadă vie.

Miliardarul a șocat pe toată lumea, în urmă cu câteva ore, când a spus pe Twitter că vrea să cumpere clubul Machester United. „Vreau să cumpăr Manchester United. Cu plăcere!”, a scris Elon Musk pe rețeaua socială Twitter.

220 de mii de aprecieri, în doar două ore

Postarea a strâns nu mai puțin de 220 de mii de aprecieri în doar două ore, însă Elon Musk a venit cu precizări care i-a dezamăgit pe fanii lui Manchester United, care probabil și-ar fi dorit să-l vadă pe american la conducerea clubului englezesc. Totul a fost o glumă. Miliardarul a scris: „Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă”, a declarat Musk, când a fost întrebat de un utilizator dacă vorbește serios despre cumpărarea clubului.

Anunțul lui Elon Musk a venit într-un moment în care echipa din Marea Britanie trece printr-un moment dificil, fiind pe ultimul loc în clasament, după două înfrângeri consecutive. Cu toate acestea, United a fost campioană a Angliei de nu mai puțin de 20 de ori, așadar are timp să se redreseze, deoarece campionatul este de-abia la început.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...