Avertisment grav de la Apple. Telefonul acesta nu trebuie folosit deloc de aceste persoane

Andreea Bisinicu 25.01.2021, 19:36
Avertisment grav de la Apple. Telefonul acesta nu trebuie folosit deloc de aceste persoane

Ce telefon de la Apple nu trebuie folosit de persoanele bolnave cu inima. Avertisment grav de la inventatorii celebrului iPhone. Telefonul acesta nu trebuie folosit deloc de aceste persoane. Cei care l-au achiziționat sunt în mare pericol. Modelul acesta are un magnet pe spate care poate provoca probleme grave de sănătate celor care suferă cu inima. Ce telefon mobil se află sub lupa specialiștilor.

Ce telefon de la Apple nu trebuie folosit de persoanele bolnave cu inima

Este clar pentru toată lumea că magneții și dispozitivele medicale care salvează viața nu se amestecă, dar cei de la compania Apple vor să clarifice acest lucru. MacRumors a aflat că Apple a actualizat, recent, un document de asistență pentru a avertiza clienții că cel mai bine este să nu păstreze accesoriile iPhone 12 și încărcătorul MagSafe prea aproape de stimulatoare cardiace, defibrilatoare și alte implanturi care ar putea răspunde la magneți și aparate de radio. Oficialii gigantului tehnologic spun că acestea ar trebui ținute la cel puțin șase centimetri distanță în timpul utilizării obișnuite sau la cel puțin un metru distanță dacă iPhone-ul se încarcă fără fir.

Reprezentanții companiei Apple au susținut că numărul suplimentar de magneți nu ar trebui să crească riscurile în comparație cu modelele iPhone anterioare. Totuși, anunțul vine la câteva zile după ce medicii au raportat că noile telefoane ar putea interfera cu implanturile. Într-un test, specialiștii au descoperit că un iPhone 12 a lovit un implant de defibrilator într-o stare suspendată când s-a apropiat.

Probabil că aceasta nu va fi o problemă obișnuită dacă vă păstrați iPhone-ul în buzunar și îl utilizați în mod normal. Cu toate acestea, poate fi o problemă dacă băgați receptorul în buzunarul de la cămăși sau de la haine. De asemenea, ar putea reprezenta o problemă și dacă vă așezați telefonul pe piept, atunci când vă relaxați câteva minute pe canapea. Cu alte cuvinte, medicii și specialiștii din domeniul sănătății, precum și oficialii gigantului Apple avertizează oamenii să aibă grijă atunci când își achiziționează iPhone 12.

Apple avertizeaza despre pericolul pe care iPhone 12 il reprezinta pentru persoanele cu probleme cardiace
Apple avertizeaza despre pericolul pe care iPhone 12 il reprezinta pentru persoanele cu probleme cardiace

Cum va fi prima mașină electrică realizată în colaborare cu Apple

Hyundai va realiza prima mașină electrică în colaborare cu cei de la Apple. Compania de automobile coreeană Hyundai Motors a anunțat, oficial, că lucrează la fabricarea unei mașini electrice cu ajutorul celor de la Apple, autovehicul ce va fi gata în anul 2024. Anunțul parteneriatului dintre cele două companii uriașe a crescut acțiunile companiei auto cu 25%.  Aceasta nu ar fi prima colaborare dintre cele două celebre firme. Hyundai și Apple sunt partenere datorită CarPlay, aplicația prin care smartphone-urile sunt conectate la mașină.

„Apple și Hyundai se află în discuții, dar este vorba de discuții incipiente, nimic nu a fost decis”, a anunțat compania coreeană Hyundai Motors.

Aceasta nu este prima dată când Apple are în plan să investească în construirea unei mașini electrice. Steve Jobs a avut această idee în 2008, dar a renunțat, ulterior, pentru a se concentra pe crearea telefoanelor mobile iPhone. Compania lui Elon Musk este cea care deține, momentan, monopol pe piața mașinilor electrice, prin modelele Tesla.

Urmăriți Impact.ro și pe