Au apărut primele imagini din serialul despre viața lui Meghan Markle și prințul Harry. Data la care urmează să fie difuzat de Netflix. Video

Mihnea Tălău 02.12.2022, 13:23
Au apărut primele imagini din serialul despre viața lui Meghan Markle și prințul Harry. Data la care urmează să fie difuzat de Netflix. Video

Primele imagini ale mult-aşteptatului serial documentar despre viaţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry au fost lansate joi 1 decembrie de Netflix.

Imagini din serialul despre viața lui Meghan Markle și prințul Harry

Este vorba de anumite fotografii alb-negru  private cu Meghan și Harry surprinse în căminul lor, care arată gesturi tandre reciproce, imagini din vacanțe sau diverse călătorii.  Trailerul care însoțește filmul prezintă imagini alb-negru inedite ale cuplului regal, dar și una dintre ele la un eveniment oficial cu William și Kate, cu toți patru cu o privire încruntată. La final, Harry este arătat aruncându-și capul pe spate, în timp ce Meghan își șterge lacrimile.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise. A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia”, spune Prinţul Harry.

De când Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale, în urmă cu doi ani, și s-au mutat în California, ei au adus critici dure la adresa monarhiei britanice, inclusiv acuzații de rasism, ceea ce a dus la o ruptură cu restul familiei, mai ales cu tatăl lui Harry, regele Charles, și cu fratele mai mare, prințul William.

Când va fi lansat documentarul

Deși nu a fost comunicată o dată oficială de lansare a documentarului în șase părți, presa a relatat pe larg că acesta va fi difuzat pe 8 decembrie.

Netflix a precizat că serialul va „împărtăși cealaltă parte a poveștii lor de dragoste de profil înalt” și va explora „provocările care i-au determinat să se simtă forțați să se retragă din rolurile lor cu normă întreagă în cadrul instituției”.

Ultima dată când Harry și Meghan au vorbit deschis despre relația lor cu ceilalți membri ai familiei regale într-un interviu cu Oprah Winfrey în martie 2021, aceasta a aruncat instituția în cea mai mare criză din ultima vreme, iar familia regală se va teme de noi dezvăluiri acuzatoare.

Cuplul se pregăteşte să primească, pe 6 decembrie, un premiu pentru angajamentul împotriva „rasismului structural” al monarhiei britanice”, de la organizaţia pentru drepturile omului Robert F. Kennedy Human Rights, iar pe data de 10 ianuarie, va apărea și celebra autobiografie a Prințului Harry – ”Spare”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...