Prințul Harry și Meghan Markle, o nouă lovitură pentru regele Charles. L-au dezamăgit profund chiar de ziua de naștere

Badea Violeta 15.11.2022, 17:27

Regele Charles al III-lea a împlinit luni, pe data de 14 noiembrie, onorabila vârstă de 74 de ani. A fost prima aniversare pe care a celebrat-o în noul său rol de monarh al Regatului Unit. Chiar în această zi specială, suveranul a primit o lovitură dură din partea prinţului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

Regele Charles, dezamăgit de prințul Harry și Meghan Markle

Luni, 14 noiembrie, a fost zi de sărbătoare în Marea Britanie. Regele Charles al III-lea a împlinit vârsta de 74 de ani. A fost prima aniversare celebrată în calitate de suveran.

Astfel, oficialii Casei Regale Britanice au organizat evenimente și festivități în tot Regatul Unit, ocazie  cu care britanicii și-au putut sărbători monarhul.

Totodată, prințul și prințesa de Wales au marcat public acest moment, distribuind pe Twitter o fotografie cu Charles. De altfel, prinţul William şi Kate Middleton au fost singurii membri ai familiei regale de rang înalt care au făcut acest lucru.

„Vă dorim la mulți ani, Maiestatea Voastră!”, a fost mesajul celor doi.

În schimb, prințul Harry nu s-a deranjat să-și felicite public tatăl, cu ocazia împlinirii a 74 de ani. Nici soția sa nu a transmis vreun mesaj. Cei doi au ignorat evenimentul, deși dețin două canale publice: Instagram și site-ul lor, Archwell, pe care anunță diferite lucruri.

Citește și Regele Charles sărbătorește prima zi de naștere în calitate de monarh. Cum își va serba împlinirea celor 74 de ani!

Regele Charles, dezamagit de Harry si Meghan Markle
Regele Charles a mai primit o lovitura din partea lui Harry si a lui Meghan Markle

Ce a apărut pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale

Contul oficial de Twitter al Familiei Regale, care oferă informații actualizate despre rege, regina consort și alți membri de rang înalt ai familiei regale, a postat, de asemenea, o înregistrare video cu fanfara cavaleriei Casei Regale interpretând „Happy Birthday” în timpul ceremoniei de schimbare a gărzii.

Între timp, ducele și ducesa de Sussex au ales să nu împărtășească un mesaj public pe site-ul lor Archewell, care a fost actualizat ultima dată duminică, 13 noiembrie. Totuși, nu se știe dacă cei doi au vorbit cu monarhul în privat.

Cuplul a renunțat la Facebook și Twitter în ianuarie anul trecut, spunând că nu vor să aibă de-a face cu „ura” din mediul online. Ei nu au mai postat pe contul lor regal de Instagram, Sussex, care are 9,5 milioane de urmăritori, din ianuarie 2020.

Citește și Gestul pe care îl face regele Charles în fiecare seară. Nu s-a abținut nici când a venit în România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...