Anunțul important al lui Orban: „Ne propunem să alocăm sume fără precedent”. Când ar putea fi gata autostrada către munte

Madlen Moraru 19.06.2020, 14:02
Anunțul important al lui Orban: „Ne propunem să alocăm sume fără precedent”. Când ar putea fi gata autostrada către munte

Ludovic Orban a făcut un anunț cât se poate de important. Vor fi alocate sume foarte mari pentru acest proiect. Totul după cum susțin oficialii guvernamentali. Vestea a venit în această vineri din partea premierului României.

Anunțul important al lui Orban: „Ne propunem să alocăm sume fără precedent”. Când ar putea fi gata autostrada către munte

Premierul Orban a anunțat când ar putea fi gata autostrada către munte. Mai mult, este vorba despre o autostradă care să unească Bucureștiul de Brașov în mod direct. Primul ministru a susținut că în șase ani se va putea circula pe acest drum, după ce a făcut o vizită pe șantierul autostrăzii Comarnic-Brașov.

Anunțul important al lui Orban Ne propunem să alocăm sume fără precedent Când ar putea fi gata autostrada către munte1
Ludovic Orban a promis că autostrada Comarnic-Brașov va fi gata în 6 ani

„Ne propunem să alocăm sume fără precedent pentru obiectivele de investiţii pentru Braşov. (…) România are nevoie ca de aer de modernizarea infrastructurii şi din cauza aceasta obiectivul nostru prioritar îl reprezintă investiţiile în infrastructură – de transport, energetică, de sănătate, unde există extrem de multe proiecte care sunt derulate atât de Primăria Braşovului, cât şi de Consiliul Judeţean. Consiliul Judeţean, de exemplu, a avut o alocare record de cheltuieli pentru sănătate de peste 50 de milioane. Niciun consiliu judeţean nu a alocat atâtea resurse pentru proiectele de modernizare care unele dintre ele, este adevărat, sunt sprijinite şi de la nivel guvernamental prin Compania Naţională de Investiţii.”,a susținut Ludovic Orban.

Oficialul a mai susținut că se vor aluca sume impresionante pentru ca infrastructura să fie modernizată în toate regiunile țării. Veștile sunt unele foarte importante pentru toți șoferii români. Premierul a mai subliniat că aceasta este una dintre prioritățile Guvernului la ora actuală.

„În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură, iar în ceea ce ne priveşte pe noi vom aloca resurse impresionante, cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani, pentru modernizarea infrastructurii”, a mai adăugat premierul, potrivi Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe