Anunț oficial de la Chindia Târgoviște. Cine îi ia locul lui Viorel Moldovan

Marian Cărăvan 30.06.2020, 13:08

După despărțirea de Viorel Moldovan, oficialii echipei Chindia Târgoviște s-au orientat rapid spre un alt antrenor. Acesta a și preluat banca tehnică a formației dâmbovițene, iar anunțul oficial a venit în urmă cu puțin timp.

Cine este înlocuitorul lui Viorel Moldovan pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște

Așa cum vă anunțam încă de ieri, Chindia Târgoviște a rămas fără antrenorul cu care a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc. După despărțirea de Viorel Moldovan, oficialii clubului s-au orientat rapid săre un alt antrenor, iar numele vehiculat a fost cel al lui Emil Săndoi. Acesta a bătut palma cu conducerea Chindiei și își va începe oficial activitatea de miercuri, 1 iulie.

Astfel, Emil Săndoi, campion cu Universitatea Craiova în 1991 la ultimul titlu câştigat de olteni, revine ca antrenor în Liga 1.
Emil Săndoi n-a mai antrenat din martie 2019, când şi-a dat demisia de la FC Argeş. A stat 2 ani pe banca piteştenilor, fiind implicat într-un incident chiar la un meci cu Chindia. A devenit viral momentul din august 2018, când a intrat pe teren şi a oprit un contraatac al celor de la Chindia, fiind eliminat. La minge se afla Cristian Neguţ, jucător pe care acum va avea ocazia să-l antreneze.

Noul antrenor va avea o misiune dificilă la Chindia, în ultimele etape de campionat: salvarea de la retrogradare.

Emil Săndoi este noul antrenor al Chindiei Târgoviște Foto: Facebook Chindia Târgoviște

Ce a comunicat Chindia Târgoviște despre mutarea de pe banca tehnică

„Clubul Chindia Târgoviște anunță că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase.

Le dorim mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!”, se arată în comunicatul oficial al clubului din Liga 1.

Fostul antrenor, Viorel Moldovan declarase că îl va susţine pe succesorul său pe banca Chindiei: „Mi-am luat la revedere de la jucători şi le-am spus că trebuie să-l ajute pe noul antrenor, să fie lângă el şi să obţină rezultate cu cel care mă va înlocui”, a spus Viorel Moldovan, conform Mediafax.

Chindia ocupă penultimul loc în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate cu „lanterna roșie”, Dinamo. La ultima clasată ar putea ajunge chiar fostul antrenor al Chindiei, Viorel Moldovan.

Urmăriți Impact.ro și pe