Viorel Moldovan, la Dinamo? Ce se întâmplă cu antrenorul, după despărțirea de Chindia Târgoviște

Marian Cărăvan 30.06.2020, 10:06

Lui Viorel Moldovan îi expiră astăzi contractul, dar deja și-a anunțat despărțirea de Chindia Târgoviște. Tehnicianul ar putea ajunge la greu încercata Dinamo, care se zbate să evite retrogradarea.

Ce se întâmplă cu Viorel Moldovan după despărțirea de Chindia Târgoviște

Viorel Moldovan se declară un om de acțiune și nu vrea să stea deloc. Așteaptă oferte, și nu ar spune „nu” unei noi oportunități de a antrena. Chiar în Liga 1. Iar una dintre variantele vehiculate este Dinamo București, formație care a ajuns într-o situație deloc de invidiat, pe ultimul loc în play-out, ceea ce înseamnă retrogradare directă în liga secundă. Ar fi un moment istoric pentru „câinii roșii”, dar nu unul de care să fie mândri.

„Nu îmi doresc să stau deloc. Dacă aş avea o oportunitate, aş analiza-o. Am stat 2 luni din cauza pandemiei în afara terenului şi a fost destul de complicat. sincer, nu am chef de vacanţă în momentul de faţă. Telefoane am primit şi primesc, nu vorbesc de Dinamo aici. Sunt anumite interese şi din altă parte, o să văd ce voi face”, a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul deplânge situația în care a ajuns Dinamo și speră ca echipa la care a evoluat o perioadă să se salveze de la retrogradare.

„Dinamo, pentru că am mâncat o pâine acolo mi-aş dori să se salveze de la retrogradare împreună cu Chindia. Dinamo m-a ajutat şi a fost o etapă importantă în cariera mea, datorită lui Dinamo am reuşit să ajung la echipa naţională şi să prind un contract în străinătate”, a mai spus Viorel Moldovan, citat de Mediafax.

Viorel Moldovan s-a despărțit în condiții amiabile de Chindia

Viorel Moldovan, 47 de ani, și-a luat rămas bun de la Chindia și a explicat cum s-a ajuns în această situație.

„Am avut o colaborare excelentă cu preşedintele clubului, cu directorul sportiv, le mulţumesc oficialităţilor locale, consiliului judeţean, celor care au asigurat din punct de vedere financiar liniştea echipei. Contractul meu se termină mâine şi ieri am fost convocat la sediul clubului. Am rămas puţin surprins şi eu, mi-aş fi dorit să termin sezonul. Culmea e că am terminat contractul, dar nu am reuşit să termin sezonul.
Aveam mare încredere că voi reuşi să menţin echipa în prima ligă. S-a decis această mutare, schimbare, mi s-a justificat că se doreşte să se creeze un şoc psihologic la echipă”, a spus Viorel Moldovan.

În locul lui Viorel Moldovan, oficialii Chindiei sunt pregătiți să-l aducă pe Emil Săndoi, cu care au negociat preluarea postului de antrenor principal. Viorel Moldovan ar putea ajunge la Dinamo, unde suporterii fac totuși lobby pentru Giani Kiriță.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe