Anunț oficial de la Antena 1! Cine o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observator. Noua prezentatoare a jurnalului de știri

Redacția IMPACT 19.02.2020, 19:16
Anunț oficial de la Antena 1! Cine o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observator. Noua prezentatoare a jurnalului de știri

Este oficial! Andreea Berecleanu va fi înlocuită de o altă jurnalistă celebră la Observator, după aproape zece ani în care a prezentat jurnalul de știri. Anunțul a fost făcut public de Antena 1. Află cine va fi noua prezentatoare Observator din această primăvară și care este motivul care Andreea a decis să încheie contractul cu Antena 1.

Cine o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observator? Anunțul făcut de Antena 1

Cea care o va înlocui pe Andreea Berecleanu la Observator din primăvară este jurnalista Alessandra Stoicescu. Așadar, peste câteva luni, Alessandra Stoicescu va fi cea care își va da întâlnire cu telespectatorii jurnalului de știri în fiecare seară de la ora 19:00. Alessandra Stoicescu a mai prezentat timp de șapte ani Observatorul împreună cu Lucian Mândruță, însă a pus capăt contractului pentru a avea propria emisiune la Antena 3.

”Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

andreea berecleanu, observator, antena 1
Cine o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observator

Alessandra Stoicescu se numără printre cei mai cunoscuți și mai experimentați jurnaliști din România. Aceasta are în spate o carieră de peste 26 de ani în mass media, dintre care 16 ani i-a petrecut la Antena 1, la Observator ocupând funcția de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă.

De asemenea, aceasta mai cunoscută și datorită implicării sale în cazurile sociale. Alessandra Stoicescu  conduce de zece ani Fundația Mereu Aproape, care se ocupă cu sprijinirea copiilor cu probleme grave de sănătate. Până acum vedeta și echipa sa au reușit să construiască 75 de case pentru familiile sinistraților și să le ofere ajutoare materiale. Mai mult, Alessandra a organizat în 2015 și o strângere de fonduri pentru victimele de la Colectiv. În anul 2011, jurnalista a înființat Intact Media Academy, o școală care contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliști de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe