Anunț despre viitorul lui Ianis Hagi în Scoția. Ce se va întâmpla cu românul

Marian Cărăvan 31.08.2020, 12:13
Anunț despre viitorul lui Ianis Hagi în Scoția. Ce se va întâmpla cu românul

Ianis Hagi e din nou pe val în Scoția după ce a marcat primul său gol pentru Rangers în noua ediție de campionat. E lăudat acum de managerul Steven Gerrard, dar și de presa scoțiană.

Anunț despre viitorul lui Ianis Hagi în Scoția. Steven Gerrard și presa îl susțin pe internaționalul român

Protagonistul unui meci istoric, în care Rangers a egalat un record deținut de 114 ani de marea rivală celtic, Ianis Hagi a dat lovitura după numai un sfert de oră. A fost o descătușare maximă pentru internaționalul, care a marcat primul său gol pentru Rangers în noua ediție de campionat. Ținut pe bancă aproape tot meciul din etapa precedentă, cu Kilmarnock, Ianis Hagi a revenit în primul 11. Cu succes. Fotbalistul român a deschis scorul în minutul 15 și a stat pe teren până în minutul 83 al meciului cu Hamilton, din deplasare. Managerul Steven Gerrard nu s-a putut abține și l-a lăudat pe internaționalul român. A și avut motive. Îl așteaptă un viitor frumos pe Ianis în Scoția.

„Știm ce talentat este Ianis. De aceea l-am transferat în această vară pentru că avem mare încredere în el.

A fost mai puțin inspirat până la acest meci, dar acum am văzut o evoluție excelentă. A venit și golul și asta îl va ajuta de acum înainte.

Acum pleacă la naționala României și sper să revină fără probleme”, a declarat Steven Gerrard.

Ianis Hagi, cea mai mare notă

Pentru prestația sa din meciul cu Hamilton (scor 2-0), Ianis Hagi a primit nota 8 din partea celor de la Glasgownews. A fost cea mai mare notă pe care a primit-o un jucător al lui Rangers în această partidă istorică. Rangers e lider în Scoția, cu 16 puncte și șase meciuri consecutive fără înfrângere. Astfel, Rangers, cu Ianis Hagi în teren, a egalat un record deținut încă din 1906 de marea rivală Celtic. Presa scoțiană este optimistă și așteaptă evoluții din ce în ce mai bune de la șeptarul lui Rangers.

„A revenit strălucitor în echipa de start și a fost cel care a deschis scorul. Și-a demonstrat clasa cât a stat pe teren, iar conexiunea cu Ryan Kent a fost senzațională. Să sperăm că totul va fi din ce în ce mai bine de acum înainte”, au scris cei de la glasgownews despre Ianis Hagi.

Acum Ianis Hagi revine cu un moral ridicat la echipa națională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor. Prima oportunitate de a-și arăta valoarea va fi vineri, 4 septembrie, când „tricolorii” se vor confrunta cu nord-irlandezii.

 

Urmăriți Impact.ro și pe