Anna Lesko, dezvăluiri fierbinți. Care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat

Andreea Bisinicu 20.11.2020, 17:56
Anna Lesko, dezvăluiri fierbinți. Care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat

Anna Lesko a făcut dezvăluiri fierbinți. Care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat? Frumoasa divă a spus tot, în emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV. Despre cine este vorba.

Anna Lesko a făcut dezvăluiri fierbinți. Care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat?

Cu toții știm că Anna Lesko este una dintre cele mai controversate, senzuale și asumate vedete din România. Diva nu și-a ascuns niciodată sexualitatea și senzualitatea debordantă. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV, frumoasa artistă a trebuit să răspundă câtorva întrebări picante la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”.

După Mario Fresh cu Alexia Eram și Lora cu Ghenu, iată că a venit rândul fostei concurente de la „Ferma” de a răspunde celor mai arzătoare și intime întrebări, „La Măruță.”

Anna Lesko a mărturisit că nu există bărbat din massmedia căruia diva să-i fi făcut avansuri și el să o fi refuzat și a dezvăluit care sunt cele mai neobișnuite locuri în care a făcut amor:

„În avion, în casa părintească și în pădure. De ce râzi? (n.r.- către Măruță) Și tu ai făcut acolo? Neobișnuite…da, în pădure a fost neobișnuit.”, a declarat focoasa artistă.

Dar asta nu e tot! Momentul culminant a fost cel în care Anna Lesko a spus care dintre foștii ei iubiți era cel mai bun la pat.

Răspunsul i-a surprins pe toți din platou. Este vorba despre Codin Maticiuc, omul de afaceri alături de care Anna Lesko a trăit o frumoasă și intensă poveste de iubire, acum mai bine de 10 ani.

Anna Lesko a spus care dintre fostii ei iubiti era cel mai bun la pat
Anna Lesko a spus care dintre fostii ei iubiti era cel mai bun la pat

Anna Lesko a lansat un videoclip fierbinte

Diva a fost pusă în dificultate de rubrica lui Măruță și s-a văzut nevoită să mănânce multe picanterii, deoarece a preferat să nu divulge întrebările buclucașe:

„E oribilă rubrica asta, mie îmi e și foarte cald deja. Tu ai scris întrebările astea? Mi-e rău, nu mă pot ține bine pe picioare. Ar trebuie să aveți și o ambulanță pe aici. Ești groaznic, Cătălin, te urăsc. N-aș fi crezut că o să calc pe aici, dar m-am răzgândit pe parcurs.”

Anna Lesko a lansat, de curând, un videoclip incendiar la piesa „Place”, pe care a promovat-o în platoul „La Măruță”. Mai mult, frumoasa șatenă a dat startul unei provocări pe Tik Tok, sub hashtagul #placeasa, unde invită toate domnișoarele și doamnele să se desfășoare în ipostaze care mai de care mai incitante

„Am lansat un nou clip. E frumos, e senzual, e plin de încărcătură emoțională. La un moment dat am avut impresia că o să explodez la filmări. Piesa se numește Place iar hashtagul oficial este #placeasa. Folosiți-l pe TikTok, pentru că vreau să vă văd în tot felul de ipostaze nebune și bizare.”, a declarat senzuala artistă în emisiunea lui Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe