Câți bani câștigă, de fapt, Anna Lesko la Ferma. PRO TV plătește regește

Diana Radu / 17.08.2020, 08:50
Câți bani câștigă, de fapt, Anna Lesko la Ferma. PRO TV plătește regește

Anna Lesko va participa în calitate de concurentă la show-ul de pe Pro TV, „Ferma”. Astfel, fanii au ocazia de a o vedea din nou pe frumoasa basarabeancă după o perioadă de patru luni în care aceasta nu a mai susținut niciun concert.

Anna Lesko, concurentă într-o emisiune de pe Pro TV

Artista s-a lansat în muzică în urmă cu 20 de ani și a reușit să urce repede în fruntea clasamentelor muzicale. În plus, relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu a lansat-o pe prima pagină a ziarelor. Însă, după despărțirea de acesta, artista și-a creat un nume pe cont propriu în showbizz-ul autohton și a rămas în topul preferințelor fanilor, datorită faptului că a cătat să se reinventeze tot timpul.

În perioada pandemiei, deși Anna Lesko nu s-a mai întâlnit fizic cu fanii, aceasta a păstrat legătura cu ei prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a postat poze extrem de sexy. De asemenea, aceasta le-a pregătit și o surpriză. Artista revine pe micile ecrane la emisiune Ferma, de pe Pro TV.

anna lesko, la ferma, pro tv, bani
Anna Lesko, concurentă într-o emisiune de pe Pro TV

Ce onorariu va primi artista de la Pro TV

Anna Lesko a început deja filmările pentru „Ferma” alături de alte vedete precum George Burcea, Alina Pușcău sau Cezar Ouatu. Aceștia se află deja într-o locație secretă unde vor rămâne până la jumătatea lunii viitoare, în izolare și fără telefoane.

Având în vedere notorietatea pe care o are Anna Lesko, cântăreața va fi plătită regește cu 3000 de euro pe ediție, potrivit Playtech. O ediție se filmează în trei zile de emisie, ceea ce înseamnă că cu cât va reuși să rămână mai mult în competiție cu atât va câștiga mai ulți bani. Dacă va reuși să reziste până la final și să câștige marele premiu, ea va încasa 30.000 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI