Andreea Raicu are, oficial, un nou iubit. Unde a dus-o bărbatul cu avere de peste 300 de milioane de euro

Andreea Bisinicu 08.12.2020, 09:15
Andreea Raicu are, oficial, un nou iubit. Unde a dus-o bărbatul cu avere de peste 300 de milioane de euro

Andreea Raicu are, oficial, un nou iubit. Unde a dus-o bărbatul cu avere de peste 300 de milioane de euro. Cine este cel care i-a furat inima vedetei. Este un afacerist celebru din România, care a fost cuplat cu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Cei doi au și un copil împreună. Despre cine este vorba.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu, cu avere de sute de milioane de euro

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Bărbatul este cunoscut de toată lumea și este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri, cu o avere de peste 300 de milioane de euro. Cine este cel care i-a furat inima vedetei de la televiziune? Este vorba despre Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cel cu care modelul are și un copil. Acum două luni, Andreea Raicu a fost surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan. Deși bruneta a mărturisit acum două luni că este îndrăgostită și că se vede cu cineva, Andreea Raicu nu a confirmat niciodată relația în mod public. Mai mult, bruneta s-a ferit de cuvântul „relație”, dar se pare că fostul partener de viață al Mădălinei Ghenea este cel are i-a readus zâmbetul pe buze.

Se pare că relația dintre cei doi e pregătită să meargă la următorul nivel, întrucât Andreea Raicu a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro ieșind din casa părinților lui Matei Stratan. Omul de afaceri a dus-o pe Andreea Raicu acasă la părinții lui, semn clar că relația dintre cei doi este una solidă. Sunt tineri, sunt frumoși, sunt faimoși și se potrivesc. Cine știe, poate în viitor îi vom vedea pășind, împreună, în fața altarului?

Mădălina Ghenea si Matei-Stratan au fost impreuna un an de zile si au impreuna o fetita
Mădălina Ghenea si Matei-Stratan au fost impreuna un an de zile si au impreuna o fetita

Matei Stratan are o avere de 300 de milioane de euro

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. După ce au petrecut destul timp împreună în casa de lux a milionarului român, Andreea Raicu a fost condusă la mașină de către presupusul său iubit. Cei doi au schimbat câteva priviri, au râs și s-au pupat pe obraz, spunându-și la revedere. Bruneta s-a urcat singură în mașină, având în mână o cutie, a mai schimbat câteva vorbe cu afaceristului, după care el a ajutat-o și i-a închis ușă! Aceasta a pornit mașina și a plecat din curtea clădirii în care locuiesc părinții milionarului, iar el imediat a urcat înapoi în casă! Matei Stratan este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Frumos, prezentabil, carismatic și cu o avere impresionantă, fostul iubit al Mădălinei Ghenea a fost vânat de cele mai frumoase femei din  showbizul românesc, însă se pare că Andreea Raicu ar fi cea care i-a furat inima.

Acum câțiva ani, totul părea să meargă perfect între Matei Stratan și Mădălina Ghenea. După relații cu bărbați celebri de la Hollywood precum Leo Di Caprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Lewis Hamilton, Michael Fassbender și Philipp Pleine, frumoasa Mădălina Ghenea părea că și-a găsit liniștea și fericirea alături de cel care avea să-i dăruiască un copil. Însă, destinul a avut alte planuri pentru cei doi, în loc să ajungă în fața ofițerului stării civile, modelul și Matei Stratan s-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut fiica lor. Potrivit celor de la click.ro, tânărul avocat de 32 de ani provine dintr-o familie cu o avere estimată la 300 milioane de euro, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 euro bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Urmăriți Impact.ro și pe