Andreea Marin recunoaşte. Când profită de poziţia sa: “Meseria asta are şi avantaje”

Ioana Bucur 14.02.2021, 09:22
Andreea Marin recunoaşte. Când profită de poziţia sa: “Meseria asta are şi avantaje”

Parcă mai sinceră ca oricând, Andreea Marin recunoaște care sunt momentele în care profită de poziția sa. Ce avantaje nebunănuite are, doar pentru că este celebră? Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cele mai grele momente din viața sa. Ce s-a întâmplat, de fapt, după moartea mamei.

Ce s-a întâmplat, de fapt, după moartea mamei sale. Andreea Marin avea doar nouă ani când a rămas fără cea mai importantă persoană din viața ei

Era doar un copil când soarta i-a dat o lovitură cruntă. La nouă ani, Andreea Marin învăța ce înseamnă moartea, după ce un accident de circulație i-a luat viața mamei sale. Pe lângă durerea de nedescris, familia s-a confruntat și cu mari probleme financiare. Vedeta a povestit că aceia au fost anii în care și-a dat seama că singura cale pentru a face bani era educația. Și-a dedicat cât a putut din timp studiului și apoi carierei sale.

„Am trecut prin momente foarte grele, nu le-am uitat. Ştiu ce înseamnă să fiu mai sus, dar ştiu şi ce înseamnă prăpastia. După moartea mamei, am avut o situaţie financiară grea şi am înţeles atunci că singura variantă pentru a face bani este să învăţ. Mi-am dorit să evoluez prin munca mea. Nu am exagerat cu nimic niciodată”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, declaratie uluitoare despre Lavinia Pirva. Cum a descris-o prezentoarea pe actuala sotie a lui Banica
Andreea Marin

Când profită, cu adevărat, de poziția sa. Ce avantaje nebunănuite are, doar pentru că este celebră

Cu o carieră impresionantă în spate, ce este departe de final, Andreea Marin recunoaște când profită de poziția sa și care sunt avantajele de care se bucură pentru că este o persoană publică atât de cunoscută și îndrăgită de oameni.

„Sunt un om care după o viaţă de muncă poate să spună că, prin natura meseriei, a avut şi are nişte avantaje. De exemplu, apărând la TV, sunt atâtea companii care produc haine de calitate şi care doresc să te îmbrace. Aşadar, aceste haine elegante şi bijuterii pe care le vedeţi nu sunt ale mele. Sunt plătită pentru a le purta, dar asta nu înseamnă o bogăţie. Prefer mereu să investesc în meseria mea şi în călătorii. De acolo am cele mai frumoase amintiri. Eu pot să călătoresc pe munte şi să stau în cort. Nu stau la 7 stele”, a povestit Andreea Marin, la Canal 33.

„Nu sunt bogată, am credite la casă şi maşină”

În mod surprinzător, Andreea Marin declară că nu este un om bogat. Are o casă și o mașină, ambele luate cu ajutorul unor împrumuturi făcute la bancă. iar singurele „luxuri” de care se bucură sunt faptul că își permite să călătorească și să își dea fiica la o școală „care să îi ofere un viitor mai bun”.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a adăugat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...