Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre averea sa. “Nu sunt bogată, am credite la casă şi maşină”

Ioana Bucur 13.02.2021, 12:33
Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre averea sa. “Nu sunt bogată, am credite la casă şi maşină”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri incredibile despre averea sa. Puțini s-ar fi așteptat ca una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV din România să mărturisească faptul că, de fapt, are credite la casă și mașină. Care sunt „luxurile” pe care și le permite vedeta.

Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre averea sa

Andreea Marin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. A scris istorie în TVR, cu emisiunea „Surprize! Surprize” și a fost implicată în numeroase proiecte de succes, atât pe micul ecran cât și departe de camerele de filmat. Cu toate că nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața sa, un singur subiect a rămas neatins, până acum. Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre averea sa. Susține că nu se poate spune despre ea că este un om „bogat”. Are casă și mașină, ambele luate cu câte un credit de la bancă, iar singurele „luxuri” de care se  bucură sunt faptul că își permite să călătorească și să își dea fiica la o școală „care să îi ofere un viitor mai bun”.

Evident, ca orice femeie, nu poate ignora frumusețea hainelor și accesoriilor cu etichete scumpe, însă Andreea Marin preferă să le admire de la distanță și să nu facă investiții mari în garderobă. Nici mașinile nu o atrag. Vedeta a mărturisit că, în prezent, conduce un autoturism de tip 4×4, achiziționat ca să-și înlocuiască vechea mașină, pe care o avea de aproape 13 ani.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

Frumoasa prezentatoare a reușit să tragă mai multe concluzii după două mariaje eșuate
Andreea Marin

Greșeala învățată din căsniciile trecute

Greșelile din trecut devin lecții de viață. S-a întâmplat și în cazul căsniciilor încheiate în divorț prin care a trecut Andreea Marin. Vedeta a făcut o dezvăluire emoționantă despre importanța iubirii în viața unui om. Și-a dat seama târziu că, de fapt, înainte să putem cere cuiva să ne iubească, trebuie să acceptăm și să învățăm să ne prețuim singuri. Pare simplu, nu? Din nefericire, este o problemă cu care se confruntă multe femei.

„E foarte importantă iubirea omului de lângă tine. Pe de altă parte, există persoane singure, care într-o anumită etapă a vieţii lor nu au pe nimeni. Asta nu trebuie să fie o dramă pentru că mai există o iubire. Iubirea pentru noi înşine. Am învăţat prea târziu asta. Dacă nu te iubeşti pe tine cum vrei să te iubească altcineva?! Dacă nu crezi că nu meriţi să fii preţuit transmiţi asta şi celor din jur. E mai greu să se îndrăgostească cineva de un om care nu are niciodată un zâmbet pe buze”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...