Andreea Marin, îndrăgostită de Cătălin Măruţă? Vedeta face dezvăluiri incredibile. „Nu am ce să mai fac”

Stan Filon 12.02.2021, 17:50
Andreea Marin, îndrăgostită de Cătălin Măruţă? Vedeta face dezvăluiri incredibile. „Nu am ce să mai fac”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Zână surprizelor a avut o viață personală destul de zbuciumată, cu două căsnicii eșuate. În urma căsniciei cu Ștefan Bănică Jr s-a născut fiica sa, Violeta, care îi seamănă foarte bine. Acum s-a aflat însă că Andreea Marin a fost îndrăgostită de nimeni altul decât de Cătălin Măruță.

Andreea Marin a fost îndrăgostită de Cătălin Măruţă

Andreea Marin a fost invitată vineri în emisiunea La Măruță, de la Pro TV. Vedeta a fost ”victima” celebrei probe ”sosuri iuți”. Vedeta a fost nevoită să răspundă la mai multe întrebări incomode. Pentru fiecare răspuns pe care nu a vrut să-l ofere, invitații mănâncă ceva cu un sos foarte iute.

Ei bine, la o astfel de întrebare, Andreea Marin a vent cu un răspuns care a lăsat cu gura căscată întreaga audiență. Răspunsul oferit de Andreea Marin a fost: Cătălin Măruță. Pentru a nu mânca sosul foarte iute, vedeta a acceptat să se citească pe post și întrebarea.

Andreea Marin a fost indragostita de Catalin Maruta
Andreea Marin a fost indragostita de Catalin Maruta

”Cătăline, ești luat, acum nu am ce să mai fac”

 ”M-am trezit cam târziu, cărțile sunt făcute, treburile sunt făcute. Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere.  Cătăline, ești luat, acum nu am ce să mai fac. Sănătate, maică! Cred că e bine să știi, că acum nu se mai poate face nimic. Dar e vorba de ”Tonomat”, emisiunea mi-a provocat acest sentiment”, a fost întrebarea și răspunsul care a șocat întreaga audiență.

În aceeași emisiune, Andreea Marin a mai oferit un răspuns care era cumva de așteptat. Aceasta a numit-o pe Mihaela Rădulescu! Vedeta nici nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a trebuit să răspundă la următoarea întrebare: ”Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”, a fost chestionată vedeta.

”Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de râu, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”, a fost replica Andreei Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...