Momentul inedit care s-a văzut în direct la PRO TV. Ce declarație a putut să-i facă Andra lui Măruță. Fanii sunt topiți

Stan Filon 10.02.2021, 19:45

Fanii emisiunii La Măruță au avut parte de un moment inedit, care i-a avut ca protagoniști pe Cătălin Măruța și pe talentata sa soție, Andra. Fanii lor s-au topit cu totul, iar Internetul s-a umplut de mesaje frumoase la adresa celor două vedete.

Declarație de dragoste în diret la Pro TV. Andra l-a emoționat pe Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra au ieșit pozitivi la testul de coronavirus, așa că se află acasă, în izolare, alături de cei doi copii ai lor. Măruță însă intră de-acasă în emisiunea sa prezentată la Pro TV. Ei bine, așa s-a întâmplat și astăzi, când și-a făcut apariția și Andra.

Momentul s-a transformat rapid într-un adevărat magnet pentru telespectatori. A fost plin de romantism, mai ales după ce Andra i-a dedicat melodia Solamente Tú, de la Pablo Alborán. Calitățile vocale ale Andrei ne-au făcut nouă pielea de găină, de data aceasta.

Declaratie de dragoste in diret la Pro TV. Andra l-a emotionat pe Catalin Maruta
Declaratie de dragoste in diret la Pro TV. Andra l-a emotionat pe Catalin Maruta

”Olteanul meu frumos”

A fost practic o declarație de dragoste din partea Andrei pentru soțul său, Cătălin Măruță, la care a făcut referire la finalul numărului artistic cu apelativul…”olteanul meu frumos”. Inimile fanilor s-au muiat în acel moment.

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat cu coronavirus și au vorbit recent despre starea lor de sănătate. Cea care a avut ceva bătăi de cap a fost Andra, care a avut dureri musculare și o stare de rău. Artista și-a ținut la curent fanii pe Facebook, unde le-a spus cum se simte.

”Am ieșit afară să stau puțin la soare. Ieri nu am mai fost atât de activă pe online pentru că iar a fost o zi dinaia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos și am ieșit puțin pe terasă.

Vă mulțumesc, sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper foarte mult să treaca repede această perioadă pentru că îmi doresc să revin la normal”, a spus Andra Măruță într-un story pe pagina de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...