Andreea Marin, anunţul momentului. A îmbrăcat rochia albă de mireasă. Vedeta radiază de fericire

Stan Filon 13.08.2021, 16:54
Andreea Marin, anunţul momentului. A îmbrăcat rochia albă de mireasă. Vedeta radiază de fericire

Andreea Marin a îmbrăcat o rochie albă, ca de mireasă, iar rețelele de socializare au luat foc, mai ales după anunțul făcut de cel care a realizat filmarea respectivă. Acesta a spus că…”s-a frat mireasa”, iar Andreea Marin a venit imediat cu mai multe detalii!

Andreea Marin a îmbrăcat rochia albă de mireasă

Rețelele de socializare s-au încins astăzi, după ce Andreea Marin a apărut îmbrăcată într-o rochie albă, ca de mireasă. Cu toții au rămas surprinși, deoarece vedeta nu a vorbit niciodată despre o eventuală nuntă cu actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu.

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva Andreea Marin ne-a făcut o surpriză, surpriză, mai ales după ce pe filmarea respectivă s-a auzit ”hopa, s-a furat mireasa”. Vedeta de televiziune a intrat și ea în joc și a continuat: ”Sunt mireasă și mirele e la New York, să știi”, a spus Andreea Marin răzând.

Andreea Marin a imbracat rochia alba de mireasa
Andreea Marin a imbracat rochia alba de mireasa

”S-a furat mireasa”

Ei bine, acum s-a afla că, de fapt, Andreea Marin se pregătea pentru o nouă campanie. Filmările au început și urmează să vedem în viitorul foarte apropiat despre ce este vorba, mai exact. Așadar, Andreea Marin nu se mărită, deoamdată, deși nu a exclus posibilitatea să îmbrace pentru a patra oară rochia de mireasă.

Despre ce a vorbit însă  cu subiect i predicat Andreea Marin este un nou copil. Vedeta are deja un copil din mariajul pe care l-a avut cu Ștefan Bănică Jr., dar a spus că și-ar mai dori un copil. ”Nu e timpul pierdut. Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Andreea Marin se iubește de ceva timp cu mai tânărul Adrian Brâncoveanu. Vedeta a mai fost căsătorită de trei ori. Prima dată s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani, în 1995, însă mariajul nu a rezistat. Alesul inimii sale a fost atunci Cristian Gheroghiță. Vedeta s-a recăsătorit în 2006, de data aceasta cu Ștefan Bănică Jr, cu care are și un copil, pe Violeta. Căsnicia a luat sfârșit după 7 ani, iar în 2011 a spus din nou DA. S-a măritat cu turcul Tuncay Ozturk, pe care l-a cunoscut în 2013, iar în 2014 erau deja căsătoriți. Mariajul a mai durat însă 11 luni, după care fiecare a mers pe drumul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...