FOTO EXCLUSIV

Andreea Marin, apariție surpriză noaptea, în București. Ce a făcut după ce a ieșit de la birou. EXCLUSIV FOTO

Iancu Andreea 11.08.2021, 15:00

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Dincolo de cariera sa din fața camerelor de filmat, fosta Zână a Surprizelor se ocupă și de alte afaceri, pe care le gestionează din interiorul unui birou superb, amenajat recent chiar la ea acasă. Totuși, vedeta obișnuiește să aibă unele deplasări, atunci când proiectele sale o impun. Prezentatoarea este o fire extrem de muncitoare și determinată atunci când trebuie să își ducă la bun sfârșit planurile, iar acest fapt a fost surprins recent.  Reporterii impact.ro au descoperit-o pe Andreea Marin noaptea, în București, după o zi extrem de aglomerată, în timp ce părăsea cel mai probabil biroul.

Cum a fost surprinsă Andreea Marin noaptea, în București

Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate”, de la TVR 2, este implicată în ultima perioadă într-o mulțime de proiecte, astfel că vedeta este nevoită să lucreze până noaptea târziu. Chiar dacă și-a aranjat un birou extrem de elegant în incinta casei sale, Andreea are uneori chestiuni de rezolvat și în afara confortului căminului său. Astfel, vedeta trebuie să se deplaseze la diferite locații din București, unde își organizează proiectele. De curând, Andreea Marin a fost surprinsă de reporterii impact.ro la o oră târzie, noaptea în București.

După o zi lungă și călduroasă, în care vedeta a muncit pe brânci timp de peste patru ore la birou, prezentatoarea a fost văzută plecând către casă abia la ora 22:05, când oamenii obișnuiți se pregătesc deja de culcare. Andreea Marin, la fel de cochetă în orice moment, purta o ținută albă, lejeră, pentru a putea face față căldurilor caniculare din ultima perioadă. Fără sacrificiu însă nimic nu este posibil, iar Andreea știe cel mai bine faptul că o carieră se construiește din greu. Astfel, aceasta nu se sfiește să depună toate eforturile pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele în care este implicată, motiv pentru care prezentatoarea a părăsit biroul la o oră târzie și s-a îndreptat către casa din Pipera.

Andreea Marin, surprinsă noaptea, în București
Andreea Marin, surprinsă noaptea, după o zi aglomerată la birou

Ce nouă afacere și-a lansat vedeta

Pe lângă emisiunea pe care o prezintă la TVR, Zâna este implicată în mai multe proiecte, însă cel care îi ocupă cea mai mare parte a timpului este unul recent apărută printre planurile divei. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a lansat un nou business, promovat în special în mediul online. Banii acumulați de-a lungul carierei sale au fost investiți într-un proiect numit Creative Hub Voice & Visibility. Acesta reprezintă o comunitate creativă, pe care vedeta a demarat-o de curând.

Media, PR, evenimente, cursuri, conferințe, natura și bucurie de a crește frumos împreună.  Concept marca Andreea Marin, scrie pe contul de Instagram creat pentru acest proiect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...