Andreea Marin a plecat din România. În ce locație a ajuns fosta „zână“ de la TVR 1

Emanuela Pană 14.09.2021, 11:56

Ultimele două săptămâni au surprins-o pe Andrea Marin relaxându-se într-o destinație cu peisaje de vis, alături de cel pe care-l iubește și care, după cum o spune chiar ea, îi face călătoria mai „plăcută și mai lipsită de griji“. Fosta „zână“ de la TVR 1 și-a surprins aproape zilnic fanii cu câte un nou look, vedeta putând experimenta diverse coafuri după ce, înainte de a pleca în vacanță, și-a pus extensii de păr. Unde a ajuns Andreea Marin și care sunt celebritățile cu care a avut plăcerea de a se întâlni, afli în continuare.

Andreea Marin, vacanță de vis peste hotare

Escapada în Capri a devenit deja o tradiție în familia Andreei Marin, care a ajuns și anul acesta, în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, în Italia, unde au petrecut două săptămâni memorabile. Fosta prezentatoare de la TVR 1 i-a surprins pe internauți cu o avalanșă de fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie, rochii diafane, lungi și înflorate, ori scurte, jeanși și topuri cu franjuri, alături de pălării de soare cu boruri foarte largi și multe accesorii interesante.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică este din ce în ce mai îndrăzneață din punct de vedere stilistic, ba chiar și-a pus pentru prima dată extensii de păr înainte de a pleca în vacanță, astfel că a putut experimenta câte o coafură nouă aproape în fiecare zi. Zilele petrecute în Italia au constituit una dintre cele mai expuse vacanțe ale vedetei, care este, de obicei, extrem de discretă, dar și cea mai apreciată de pe paginile de socializare. Internauții nu s-au „zgârcit“ în like-uri, astfel că o ploaie de aprecieri a curs peste pozele vedetei.

Totuși, o fotografie a stârnit un întreg val de reacții, întrucât Andreea Marin a avut o apariție total neașteptată pe o stradă din Italia. Fiind implicată într-un proiect important, prin Creative Hub Voice & Visibility, noua sa pasiune, îndrăgita prezentatoare s-a bucurat de o experiență unică, care a constat mai degrabă într-o provocare. Fiind o profesionistă, vedeta a lăsat emoțiile la o parte și a „încălecat“ pentru prima oară pe un scuter Vespa, celebru în multe regiuni ale Italiei.

Andreea Marin a dat dovadă de o eleganță aparte chiar și într-un astfel de moment, asortând la scuterul alb, pe care a recunoscut că l-a condus mai mult de dragul filmărilor, o rochie verde cu buline albe, fluidă și lungă.

Italia văzută de pe Vespa, pe care am condus-o pentru prima oară la aceste filmări, nu m-am mai putut ascunde în spatele partenerului meu de viață, care-mi face călătoria mai ușoară, lipsită de griji și mai plăcută de obicei. Am fost nevoită să învăț să merg pe două roți și a fost o bucurie! Dar am avut protecția talismanului meu norocos, să nu fac vreo boacană, căci recunosc, am avut emoții“, a scris aceasta pe Instagram.

Citește și: Andreea Marin, imagine controversată în faţa unei biserici. Zâna, taxată imediat

Cu cine s-a întâlnit fosta „zână“ de la TVR 1

Vacanța în Italia a venit la pachet cu numeroase surprize pentru Andreea Marin și partenerul său, Adrian Brâncoveanu, care s-au întâlnit pe o stradă a insulei Capri cu Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Andreea Marin, vacanță de vis alături de iubit în Italia
Andreea Marin, vacanță de vis alături de iubit în Italia

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în Franța, în stațiunea Saint Tropez, celebra cântăreață și-a continuat vacanța alături de Ben Affleck în Italia. Cel mai mediatizat cuplu al momentului a fost surprins într-o destinație exclusivistă din sudul peninsulei. Pe tot parcursul vizitei cei doi s-au ținut de mână, în timp ce erau filmați și fotografiați, ca doi îndrăgostiți. Ulterior, aceștia au intrat într-un magazin de bijuterii.

La un moment dat, în spatele lor au apărut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, vedeta noastră fiind surprinsă cu o pălărie pe cap și o pereche de ochelari de soare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...