Andreea Marin, imagine controversată în faţa unei biserici. Zâna, taxată imediat

Iancu Andreea 11.09.2021, 17:53
Andreea Marin, imagine controversată în faţa unei biserici. Zâna, taxată imediat

În ultima perioadă, Andreea Marin a devenit extrem de activă în mediul online. Vedeta postează frecvent pe rețelele de socializare imagini cu proiectele sale sau din vacanțele pe care le petrece alături de cei dragi, însă recent vedeta a stârnit reacții cu o imagine controversată, realizată în fața unei biserici. Prezentatoarea TV a fost taxată rapid de unii dintre urmăritorii săi, care au observat un detaliu nebănuit. Cu toate acestea, o altă parte dintre fanii vedetei au apreciat apariția sa.

Cum s-a fotografiat Andreea Marin în fața unei biserici. Reacția fanilor Zânei a fost neașteptată

Andreea Marin este o persoană extrem de activă. Vedeta este implicată în proiecte noi, după ce și-a lansat o nouă afacere în domeniul Relațiilor Publice. Cu toate că timpul Zânei este unul prețios, aceasta nu își neglijează urmăritorii, postând adesea imagini prin care îi ține la curent cu ceea ce face. Recent, Andreea Marin a plecat într-o călătorie în Italia, pentru unul dintre proiectele sale, și a postat o imagine controversată, realizată în fața unei biserici. Deși vedeta a transmis un mesaj simplu, de weekend, fanii acesteia au reacționat și au criticat-o pe Andreea.

Hello, weekend! Come to mama! a scris Andreea Marin, în descrierea imaginii.

În ciuda fotografiei care o înfățișează pe fosta Zână a Surprizelor într-o postură romantică, purtând o rochie lejeră, ochelari de soare și o eșarfă extrem de chic pe cap, o parte dintre urmăritori nu au apreciat ipostaza în care a fost surprinsă Andreea.

Andreea Marin, criticată pentru imaginea postată în fața unei biserici
Andreea Marin, criticată pentru imaginea postată în fața unei biserici

„Nu prea se armonizează cu mesajul”

Ceea ce a deranjat-o pe una dintre fanele vedetei este faptul că biserica din fundal și atitudinea Zânei nu se potrivesc, în concepția urmăritoarei. Cu toate acestea, părerile sunt împărțite, iar un alt fan a remarcat tocmai contrariul. În timp ce unii au taxat-o pe Andreea Marin pentru apariția sa în fața bisericii, alții au lăudat-o pentru eleganța sa, de altfel un element cu care ne-a obișnuit în fiecare postare.

Pe fundalul fotografiei este o biserică…nu prea se armonizează cu atitudinea și mesajul protagonistei…, a menționat urmăritoarea.

De ce nu s-ar armoniza cu biserica pe fundal ???!!! Este elegantă, dar nu extravagantă !!!, a contrazis-o un alt urmăritor.

Un exemplu de artă de a fi femeie! Felicitări Andreea Marin, eu te consider un ideal de feminitate. Frumoasa și Misterioasa. Naturală și elegantă nu numai in ținute, mai ales in atitudine, a remarcat o altă admiratoare a vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...