Andreea Bălan, cuvinte neaşteptate despre Delia şi Andra. A spus tot fără menajamente

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 21.02.2022, 14:51

Jumătatea blondă a trupei Andre este o artistă de succes, care a reușit să își păstreze publicul prin munca sa, de ani buni. Andreea Bălan activează de mai bine de 20 de ani în showbiz, însă de curând a făcut o mărturisire neașteptată despre Delia și Andra, două dintre rivalele sale. Vedeta a reușit să facă această dezvăluire fără niciun menajament.

Andreea Bălan, despre colegele sale de breaslă, Delia și Andra

Viața Andreei Bălan se învârte în ultimii ani în jurul fiicelor sale, Ella și Clara, artista fiind totodată preocupată de muzică și proiectele sale. Jumătatea trupei Andre nu se regăsește prin topuri, însă vedeta se bucură de succes cu formula pe care o promovează de ani de zile. Spectacolele artistei sunt inedite, iar Andreea este determinată să progreseze. Însă puțini se așteptau ca Andreea Bălan să aibă cuvinte destul de dure la adresa colegelor sale, Delia și Andra.

Două dintre cele mai bune voci din România se regăsesc adesea în topurile muzicale, cu piesele pe care le lansează și care mereu ajung pe primele locuri. Totuși, Andreea recunoaște că nu este adepta acestei poziții. Cântăreața consideră că nu este neapărat nevoie să te plasezi pe locul 1 în topuri, ea fiind mulțumită să ocupe pozițiile următoare. Vedeta susține că „le-a permis” Deliei și Andrei să se situeze în topuri, ea considerând că atunci când te afli sus, căderea este mult mai brutală.

„Cea mai de preț lecție pe care am învățat-o este că, cu cât ești mai sus, căderea e mai abruptă! Dacă stai așa aproape de vârful muntelui, nu te mai dă jos nimeni. Și asta am făcut după ce am înțeles! Nu am mai luptat după aceea să fiu în vârf. Lasă să fie alții în vârf! Andra, mhm … să fie Delia, lasă! Eu sunt acolo și stau bine acolo! Și așa pot să stau 30-40 de ani, deja au trecut 20”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

Andreea Bălan, despre Delia și Andra
Andreea Bălan, alături de fiicele sale

L-a iertat pe fostul său soț. „Divorțul practic s-a terminat”

Dincolo de carieră și viața de mămică, Andreea Bălan a trecut prin momente dificile din pricina divorțului de fostul său partener de viață, George Burcea. Cei doi foști soți au reușit să încheie mariajul în instanță, după luni bune petrecute în sala de judecată. În prezent, divorțul este încheiat, rămânând să urmeze doar o procedură de redactare.

Deși lucrurile între ei au fost destul de tumultoase, Andreea Bălan recunoaște că a depășit certurile cu fostul său soț, pe care chiar l-a iertat. Vedeta este tot mai înclinată către meditație în ultimii ani, reușind să își explice anumite situații din viața sa. Astfel, cântăreața a mărturisit că această experiență a fost cel mai probabil important de trăit.

„Este o relație karmică! Am plătit niște karme din trecut. A trebuit să rămân o mamă singură, este o lecție pe care a trebuit s-o învăț. Fetele ne-au ales pe noi, ca mamă, ca tată, pentru a avea această experiență în viață. Cred că mi-am plătit karmele, pentru că le-am înțeles. M-am documentat foarte mult în ultimele șase luni. Te eliberezi de karma prin iertare, iertarea către tine și apoi a celorlalți”.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a pronunțat după doi ani, în urma separării celor doi, după patru luni de mariaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...