Detaliul neştiut despre Andra şi Delia. Cine câştigă cei mai mulţi bani. Surpriză mare

Andra Daoud 21.11.2021, 17:06
Detaliul neştiut despre Andra şi Delia. Cine câştigă cei mai mulţi bani. Surpriză mare

Andra și Delia sunt două dintre cele mai bune voci din România. Amândouă și-au început cariera muzicală la începutul anilor 2000 și de atunci lansează hit după hit. Atât Andra, cât și Delia s-au implicat și în televiziune și fac parte din juriile unor emisiuni la televiziuni concurente. Din ce mai câștigă bani cele două artiste și care dintre ele este mai bogată.

Din ce câștigă bani Andra

Andra se poate lăuda că îi intră în conturi, lunar, sume ce depășesc 10.000 de euro, potrivit cancan.ro. Andra câștigă bani din concerte, evenimente, drepturi de autor, dar și din postura de jurat la emisiunea Românii au talent. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a făcut parte din juriul emisiunii încă de la primul sezon. Andra a fost în juriu și la Vocea României, în edițiile în care au concurat copii.

Tariful pentru concerte pe care îl percepe Andra poate ajunge la 6.000 de euro, atât pentru recitalurile din țară, cât și pentru cele din străinătate. La aceste sume se adaugă banii pe care îi obține din contractele de publicitate, pentru că și-a asociat imaginea cu câteva brand-uri celebre, de-a lungul timpului.

La bugetul familiei Măruță se adaugă și sumele pe care le câștigă Cătălin Măruță la Pro TV, acolo unde prezintă emisiunea La Măruță, de 14 ani. Recent, prezentatorul a început și un podcast pe YouTube și a declarat că a investit într-un start-up în care crede foarte mult.

Andra și Cătălin Măruță locuiesc, împreună cu cei doi copii ai lor, într-o casă despre care s-a scris că ar costa peste 800.000 de euro. Aceasta se află într-una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureștiului, în Băneasa, mai exact.

Detaliul neştiut despre Andra şi Delia. Cine câştigă cei mai mulţi bani. Surpriză mare
Detaliul neştiut despre Andra şi Delia. Cine câştigă cei mai mulţi bani. Surpriză mare

Din ce câștigă bani Delia

În ceea ce o privește pe Delia, și ea câștigă cei mai mulți bani din muzică și din televiziune. Artista face parte din juriul a două emisiuni de divertisment la Antena 1: X Factor și iUmor. Chiar dacă în pandemie concertele au lipsit, Delia tot a reușit să strângă bani frumoși. Firma artistei a raportat, în 2020, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, dintre care peste 4 milioane au reprezentat profitul.

Potrivit cifrelor vehiculate în presă, tarifele Deliei pentru concerte sunt printre cele mai mari practicate de artiștii de la noi. Între 15.000 și 19.000 de euro ar cere Delia pentru a susține un spectacol sau pentru a cânta la un eveniment.

Și canalul de YouTube îi aduce lunar Deliei sume cuprinse între 1.600 și 25.600 de dolari, potrivit cancan.ro. Artista și soțul ei sunt implicați în afaceri imobiliare și sunt investitori în proiectul One United, care construiește apartamente de lux în zone-cheie ale Capitalei.

Delia și Răzvan Munteanu dețin un penthouse în zona parcului Herăstrău, un apartament pe două niveluri, cu suprafață de 575 de metri pătrați și a cărui valoare se ridică la 3 milioane de euro, potrivit profit.ro.

Soțul artistei are și câteva cluburi în centrul Bucureștiului și de câțiva ani este implicat în afaceri cu criptomonede, despre care se spune că reprezintă business-ul viitorului. Răzvan Munteanu are un simț aparte pentru astfel de afaceri și a convins-o și pe Delia să se implice. Artista a vândut anul acesta prima piesă muzicală sub formă de NFT (non-fungible token) și a dat startul unui nou trend.

Urmăriți Impact.ro și pe