EXCLUSIV

De ce așteaptă George Burcea să se termine divorțul de Andreea Bălan. „Nu arăt cât timp petrec cu copiii”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 18.02.2022, 14:11
De ce așteaptă George Burcea să se termine divorțul de Andreea Bălan. „Nu arăt cât timp petrec cu copiii”. EXCLUSIV

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea se prelungește peste așteptările celor doi soți, care oficial formează încă o familie, până la verdictul final al acestuia. Până acum au fost nu mai puțin de trei amânări în ceea ce privește pronunțarea în respectivul dosar, aflat pe rol la Judectoria Buftea.

George Burcea de-abia așteaptă să divorțeze de Andreea Bălan

Actorul George Burcea, 34 de ani, a decis să-și păstreze cât mai mult încrederea în sine și într-un destin favorabil, în ciuda faptului că procesul său de divorț, mediatizat în fel și în chip, are deja mai mult de doi ani la activ. Impact.ro a dorit să afle de la el dacă a decis vreo schimbare de strategie în ceea ce privește acțiunea juridică, dat fiind că la finele acestuia, actorul va afla dacă-și va putea petrece mai mult timp cu propriile fete, Ella și Clara Maria, rezultate în urma mariajului cu Andreea Bălan.

„Nu este vorba de nicio strategie în ceea ce privește procesul. Timp cu copiii petrec, chiar dacă nu arăt lumii. Cred că mai important este ce simt eu când sunt cu ei, nu să demonstrez lumii că o fac. Tot ceea ce-mi doresc este să se termine tot, să am grija de copii așa cum am avut de cinci ani încoace, să-i îndrum, să-mi văd de treburile mele în ceea ce privește partea artistică și să fiu bine cu Viviana”, a declarat el pentru impact.ro.

George Burcea de-abia asteapta sa divorteze de Andreea Balan
George Burcea de-abia asteapta sa divorteze de Andreea Balan

Ce-și dorește în acest moment

El a părut încrezător în șansele sale ca tribunalul să-i ofere cât mai des ocazia de a-și vedea și de a sta cu fetele sale sub același acoperiș pentru un weekend întreg. Și asta în ciuda faptului că debutul noului an nu a fost unul avantajos pentru el, după ce Tribunalul din Buftea a decis să-l amendeze și să-l oblige la plata unei sume consistente, 16.000 de lei, la care se adaugă și plata chelutielilor de judecată pentru faptul că ar fi condus în urmă cu exact doi ani propria mașină sub influența unor substanțe interzise.

Pe de altă parte, actorul George Burcea nu ascunde faptul că în acest moment, cariera sa artistică traversează o perioadă bună, în ciuda efectelor actualei pandemii, care a restrâns foarte mult fenomenul artistic mai peste tot în lume.

”Mai am câteva săptămâni de filmare la Tim Burton, apoi voi începe proiectul meu de suflet (filmul despre mama), dar acestea nu se pot realiza dacă nu voi fi sănătos. Așa că îmi doresc să-mi dea Tătucu sănătate, ca să le pot duce pe toate. Restul vin de la sine!”, a mai spus el.

Andreea Bălan vrea desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a lui George Burcea

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea se prelungește peste așteptările celor doi soți, care oficial formează încă o familie, până la verdictul final al acestuia. Experți în dreptul familiei au declarat sub acoperirea anonimatului pentru impact.ro că acțiunea judecătorească ar putea continua luni bune, în condițiile în care cei doi au împreună și doi minori, tribunalul urmând a cântări cu atenție argumentele aduse de fiecare părinte în parte, înainte de a pronunța decizia finală.

Andreea Bălan, cea care nu e de acord ca fiicele sale să rămână peste noapte cu tatăl lor, cere desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a lui George Burcea. La rândul său, tatăl fetelor încearcă să determine tribunalul să-i acorde custodia comună a fetelor, în ciuda faptului că a înregistrat anumite divergențe cu legea. George Burcea nu a ezitat să le-o prezinte fetelor sale pe noua sa iubită, Viviana Sposub, la rându-i o vedetă de televiziune în plină afirmare.

Urmăriți Impact.ro și pe