Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Ce se întâmplă acum în viața ei, după despărțirea de George Burcea

Redacția IMPACT 27.05.2020, 11:55

Invitată la emisiunea lui Capatos, Andreea Bălan a lăsat diplomația care o caracterizează deoparte și a sărit la producători să schimbe burtiera care exagera cu titlurile mult prea bombastice. Pe canapea acolo, la Capatos, cântăreața a decimat, pur și simplu, totul în cale.

Există viață după George Burcea. Viața Andreei Bălan acum

O burtieră exagerată și o Andreea Bălan obosită e suficient să producă o implozie mare cât casa. Cântăreața n-a ezitat și a sărit la gâtul lui Capatos ca să schimbe burtiera, care titra: „Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală”.

Mai mult, Andreea a comentat că și-a propus de multe ori să nu mai vină la controversata emisiune a lui Capatos, dar că tot timpul își calcă pe inimă.

„Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera. M-am chinuit și am văzut, deci nu…Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin…Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi. Sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi. După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja devin așa…nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte…” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze.

Când viața îți dă lămâi, ar fi bine să-ți faci limonadă, e de părere Andreea Bălan
Când viața îți dă lămâi, ar fi bine să-ți faci limonadă, e de părere Andreea Bălan

O piesă nouă, ca un catharsis

Tot la Xtra Night Show, Andreea Bălan a povestit câte ceva și despre noua ei melodie, în care vorbește despre iubire, dar și despre dezamăgire. Piesa este, de fapt, o oglindă a tot ceea ce s-a întâmplat în relația ei cu George Burcea, de la început și până la final.

Andreea Bălan se află în plin divorț de soțul ei. S-au despărțit de facto, însă nu li de jure, asta doar din cauza pandemiei care a închis notariatele. Totul are să se rezolve cât mai curând, însă, acum, când toate încep să se relaxeze.

Urmăriți Impact.ro și pe