Andreea Bălan, imagini controversate după despărțirea de George Burcea. ”Au trecut aproape patru luni”

Andreea Bălan apare în ipostaze controversate. Cel mai nou videoclip al vedetei o arată pe fosta soție a lui George Burcea aproape în costumul Evei. De asemenea, de la despărțirea de actor, ea a lansat câteva piese, alături de videoclipuri pline de însemnătate.

Andreea Bălan, imagini controversate după despărțirea de George Burcea

În cel mai nou videoclip lansat pentru piesa “Am crezut în basme”, Andreea Bălan apare dezbrăcată aproape complet. Artista este renumită pentru modul în care decide să se exprime artistic în clipurile sale. De această dată, blondina a renunțat la sutien, dar și alte articole vestimentare. Ca o metaforă a faptului că trece printr-o despărțire grea, artista s-a dezgolit atât de haine, cât și de sentimentele pe care le mai avea pentru fostul partener de viață.

Andreea Bălan a suferit foarte mult, iar de câteva luni s-a separat de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Pentru că nu poate răspunde în alt mod acuzațiilor formulate de către fostul ei partener, Andreea Bălan apelează adesea și la muzica ei.

Andreea Bălan, imagini controversate după despărțirea de George Burcea. ”Au trecut aproape patru luni”

Andreea Bălan a pozat în ipostaze controversate, în cel mai nou videoclip lansat, cu doar o zi în urmă

”Au trecut aproape patru luni”

La începutul clipului lansat pe 25 mai 2020, Andreea Bălan apare mai întâi pe un scaun, iar părul îi acoperă bustul. Totodată, pe măsură ce imaginile înaintează, se poate remarca și un personaj masculin, dar care stă mereu cu spatele. Fanii vedetei au remarcat în comentarii că acesta seamănă izbitor de mult cu George Burcea, deși nu își arată chipul.

“Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, a mărturisit Andreea Bălan, în cel mai nou vlog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI