Andra, mesaj splendid pentru câștigătoarea Românii au talent. Cum se mândrește cu preferata ei: ”Marea noastră campioană”

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 30.05.2021, 11:51

Andra a publicat un mesaj splendid pentru câștigătoarea Românii au talent, Ana Maria Mărgean. Iată cum se mândrește jurata cu preferata ei din sezonul 11 al concursului difuzat de Pro TV. Cântăreața s-a bucurat mult de reușita fetiței și chiar i-a îndeplinit un vis.

Andra, mesaj splendid pe internet pentru câștigătoarea Românii au talent

Andra nu a făcut un secret din faptul că și-a dorit ca Ana Maria Mărgean să câștige sezonul 11 ”Românii au talent”. După ce micuța ventriloc a căpătat trofeul și cecul de 120.000 de euro, jurata a urcat pe scenă alături de ea, a felicitat-o și a îmbrățișat-o, mai ales că fetița era copleșită de emoții. Ulterior, cântăreața a publicat un mesaj splendid pe internet.

”Marea noastră campioană, marea câștigătoare a inimilor noastre! Felicitări, draga mea! Sper că fiecare cuvânt de încurajare și Golden Buzz-ul meu au contribuit la acest succes pe care îl meriți din plin! Ești atât de talentată și ai un suflet absolut minunat! Fie ca acest premiu să fie doar începutul drumului tău luminos!”, a fost mesajul Andrei.

Andra, moment special alături de câștigătoarea Românii au talent

De asemenea, Andra a petrecut un moment special alături de câștigătoarea Românii au talent și i-a îndeplinit acesteia un vis, chiar dacă nu pe o scenă, ci în culise. Mai exact, cele două au cântat împreună melodia juratei, ”Jumătatea mea mai bună”.

”Câștigătoarea mea mai bună!”, a schimbat Andra versurile, la un moment dat, amuzându-se. Artista a cântat alături de Ana Maria Mărgean, după ce a văzut că fetița îi fredona melodia ce se auzea în boxe. În plus, jurata a ținut-o în brațe pe favorita ei și a dansat alături de ea.

Ce își dorește câștigătoarea Românii au talent să facă în viitor

După ce a câștigat trofeul, Ana Maria Mărgean a spus că Andra i-a dat încredere în sine atunci când i-a oferit un Golden Buzz. Fetița în vârstă de 11 ani din Galați a dezvăluit că ar vrea să facă un duet cu artista, la un moment dat, și a dezvăluit ce planuri are. Vezi AICI ce va face câștigătoarea Românii au talent cu premiul de 120.000 de euro!

”Am intrat în competiție cu gândul că totul va fi bine și am plecat cu gândul că am ieșit câștigătoare. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Mi-a dat multă încredere în mine acel Golden Buzz dat de Andra, sper că într-o zi voi face un duet cu ea. Eu aș vrea să fac o carieră și din muzică, și din ventrilocie, să continuu cu ambele”, a spus Ana Maria Mărgean.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...