Andra, în extaz după ce și-a descoperit concurenta preferată la Românii au talent. ”Tu nu mai ai nevoie de golden buzz”

Iancu Andreea 19.02.2021, 22:24
Andra, în extaz după ce și-a descoperit concurenta preferată la Românii au talent. ”Tu nu mai ai nevoie de golden buzz”

Andra și-a descoperit concurenta preferată în cadrul ediției din această seară de la Românii au Talent. Cântăreața a apreciat extrem de mult prestația unei tinere care a uimit membrii de la masa juriului și nu numai cu apariția sa. Pentru că a fost o prezență strălucitoare și la propriu și la figurat, Andra a considerat că nu mai este nevoie de un golden buzz pentru prestația fetei.

Concurenta care a strălucit pe scena de la Românii au Talent

Show-ul de talente de la PRO TV aduce în prim plan povești senzaționale și oameni extrem de frumoși, care vin să se întreacă în calitățile lor. În cadrul ediției din această seară a emisiunii Românii au Talent, o tânără, originară din Ploiești, a reușit să cucerească audiența printr-o apariție extrem de sclipitoare. Îmbrăcată într-o rochie specială, cu numeroase pietre aplicate și pe alocuri transparentă, lăsând să i se dezvăluie un decolteu adânc, Raluca Răducanu a atras toate privirile încă din culise. Însă nu doar ținuta sa a strălucit. Și vioara, instrumentul care a ajutat-o să își facă numărul, a fost personalizată.

M-am asortat cu instrumentul. Poate e un pic bling-bling. Să știți că sunt cristale Swarovski. Este un instrument personalizat de mine…Este o vioară lucrată manual, cu peste 100.000 de pietre Swarovski. Mie mi-a venit ideea. Inițial ea a fost o vioară rece clasică, după care am transformat-o într-o vioară cu cristale.

„Numele meu este Răducanu Raluca. Vin din Ploiești. Am 29 de ani și abia aștept să vă cânt la vioară!”, a fost prezentarea cu care concurenta și-a început prestația de la Românii au Talent. Extrem de veselă, în ciuda emoțiilor, Raluca a reușit să își ducă la bun sfârșit prestația de pe scenă și chiar să îi impresioneze pe jurați. În ciuda talentului său de a performa la vioară, concurenta a mărturisit că și-ar fi dorit să fie solistă, însă tatăl său nu a fost de acord ca ea să devină cântăreață.

Dintotdeauna mi-a plăcut să cânt cu vocea, dar tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte, a considerat că solistele nu sunt atât de bine tratate și că nu se pretează ca femeie să fii solistă, drept urmare mi-a interzis în totalitate să cânt cu vocea. Și eu cântam pe ascuns, în baie, sub plapumă, pe oriunde apucam numai să nu mă asculte el pentru că nu era ok, a povestit concurenta înainte de a urca pe scenă.

Raluca Răducanu, concurenta care a strălucit la propriu și la figurat pe scena show-ului de talente
Raluca Răducanu, concurenta care a strălucit la propriu și la figurat pe scena show-ului de talente

Andra, impresionată de prestația tinerei. „Tu nu mai ai nevoie de niciun golden buzz”

Prestația concurentei a fost una excepțională, aceasta alegând să interpreteze o piesă dificilă. Acompaniată de vioara sa electrică, ce pentru cunoscători, a reprezentat o adevărată provocare tehnică și o demonstrație de virtuozitate, Raluca Răducanu a cucerit membrii juriului. Pe lângă Florin Călinescu, care a apreciat prezența frumoasei brunete, Andra a mărturisit că performanța muzicală pe care a demonstrat-o tânăra pe scenă nu mai are nevoie de niciun golden buzz. Talentul și firea veselă au făcut ca aceasta să primească patru de DA din partea juraților.

Ție ți-ar fi trebuit o ediție specială. De ce s-a terminat melodia așa de repede?!, și-a exprimat Florin Călinescu plăcerea de a o asculta pe concurentă.

Ai cântat cu patos, cu pasiune și ai strălucit efectiv, și la propriu și la figurat!, a spus și Alexandra Dinu.

Tu nu mai ai nevoie de niciun golden buzz, că deja ești de aur. Ești foarte talentată!, a remarcat Andra.

Dacă te-aș fi văzut pe stradă nu aș fi crezut niciodată că ești atât de pricepută la vioară. Și ceea ce mi s-a părut particular la tine, căci am mai văzut cântăreți la vioară, dar mimica ta atunci când cânți. E greu să îți mai iei ochii, a spus și Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...