Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de vineri, 19 februarie. O adolescentă de 17 ani, moment fabulos. ”Cam așa cred că sună vocea unui înger”

Ana Anitoiu / 19.02.2021, 23:27
Românii au talent Live Video pe Pro TV – ediția de vineri, 19 februarie. O adolescentă de 17 ani, moment fabulos. ”Cam așa cred că sună vocea unui înger”

Românii au talent Live Video pe Pro TV. Ediția de vineri, 19 februarie a show-ului a lăsat loc pe scenă unor noi concurenți dornici să impresioneze publicul și juriul. O tânără și-a făcut apariția într-o ținută ce l-a făcut juratul Florin Călinescu să spună: ”Cred că și marțienii te văd la ora asta! Te vezi din tot Cosmosul”, iar o adolescentă a emoționat pe toată lumea cu vocea ei angelică.

Românii au talent Live Video pe Pro TV- ediția de vineri, 19 februarie

Update ora 23:27. Diana Rad, în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, are o voce de înger, așa cum a apreciat jurata Alexandra Dinu. Adolescenta nu are altă pregătire în muzică decât cea pe care o face singură și de orele pe care le petrece cântând la o biserică neoprotestantă, alături de familia ei. Momentul ei a fost unul uluitor.

”Cânți senzațional! Smiley. Ești extrem de talentată și cu ajutorul potrivit vei ajunge foarte departe”, i-a spus Smiley. ”Să nu amâni nicio clipă. Du-te pe drumul acesta. Se simte când omul cântă din suflet. Foarte frumos a fost”, a spus și Andra. ”Ai o voce superbă și emoționantă. M-a dus cu gândul la îngeri. Cam așa cred că sună vocea unui îngeri”, a apreciat Alexandra Dinu. ”Ascultă-ți părinții și pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj. Tot lucrarea Domnului o vei face”, a spus și Florin Călinescu, adăugând că această concurentă ”are toate datele să încerce făgașul muzicii culte”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update ora 22:23. Sorin și Nicu sunt prieteni încă de când erau elevi. S-au apucat de acrobație ”mâini în mâini” după ce au fost impresionați de alți băieți din Brașov, după care au prins un contract de doi ani peste hotare și au început să devină profesioniști. Au călătorit mult, iar vineri seară au venit la ”Românii au Talent” ca să lase mască pe toată lumea. Florin Călinescu i-a îndemnat cu ironie să nu se însoare.

”Nu vă gândiți la căsătorie, pentru că o să tresăriți la fiecare ușă trântită, nu o să mai puteți ridica nicio pungă de un leu goală de la pământ și o să plângeți din senin. «Pe mine nu mă ridici așa, pe mine nu mă ții așa mână-n mână ca pe Sorin. Ia ține-te și tu mână-n mână cu rufele astea». Riscați enorm! Are și căsătoria, însă, farmecul ei”, a glumit Florin Călinescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)


Update ora 21:15. Irina Petrescu, în vârstă de 12 ani, a impresionat pe scena ”Românii au Talent” cu un dans inspirat din pandemia de coronavirus. A început să facă balet la vârsta de opt ani, iar această activitate a ajutat-o să se dezvolte.

”Îmi e greu să cred că la 12 ani poți să realizezi un asemenea moment. E incredibil”, a spus Andra, în timp ce Smiley și Alexandra Dinu au apreciat complexitatea dansului pe care l-a prezentat mica și uimitoarea concurentă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update ora 20:50. Adrian a venit la ”Românii au talent”, a încântat pe toată lumea și luat patru de ”Da”, fără ca juriul să ezite vreo clipă. Tânărul a renunțat la un loc de muncă în corporație și a ales să-și urmeze visul de a cânta. Și-a luat inima în dinți și a început să cânte pe stradă. Concurentul a evitat să spună în ce zone ale Bucureștiului cântă, precizând că autoritățile din Capitală nu prea sunt de acord cu astfel de momente artistice.

”M-am simțit ca la un concert de-al tău. Dacă era să te văd pe stradă chiar m-aș fi oprit, aș fi cântat alături de tine. Mi-ai transmis starea asta de bine”, a spus Andra, în timp ce Smiley, așezat în locul lui Andi Moisescu, care a participat de acasă la emisiune, a amintit de începutul similar al lui Ed Sheeran, care în prezent este cunoscut în toată lumea și are un succes extraordinar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Românii au talent Live Video pe Pro TV- ediția de vineri, 19 februarie. O concurentă va lua ochii tuturor

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Pro TV înainte de ediția ”Românii au talent” din această seară, o concurentă va avea o apariție impresionantă și va aduce voia bună pe scena emisiunii. Raluca Răducanu, originară din Ploiești, se va face remarcată încă din culise, unde Pavel Bartoș va fi cucerit de ținuta ei din cale-afară de strălucitoare, dar și de atitudinea ei.

”Cred că și marțienii te văd la ora asta! Te vezi din tot Cosmosul”, îi va spune Florin Călinescu, referindu-se la ținuta ravisantă a concurentei care și-a personalizat singură și vioara, dar nu oricum, ci cu cristale Swarovsky.

Romanii au talent Live Video pe Pro TV- editia de vineri, 19 februarie
Raluca Raducanu la ”Romanii au Talent”

Românii au talent Live Video pe Pro TV- ediția de vineri, 19 februarie. Cântăreți, contorsioniști și dansatori

După cum a anunțat Pro TV, în această seară, la ”Românii au Talent”, vor intra pe scenă cântăreți impresionanți, contorsioniști care vor șoca publicul, precum și dansatori încântători. În plus, telespectatorii vor afla povești de viață emoționante și vor cunoaște oameni care au făcut față multor provocări pentru a ajunge unde sunt în prezent.

Unul dintre concurenții care vor putea fi văzuți în această ediție a emisiunii ”Românii au Talent” a luat o decizie șocantă. A renunțat la locul lui de muncă dintr-o corporație, după trei ani de la angajare, și a început să cânte pe stradă. ”M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job. Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”, va spune concurentul.

Ce s-a întâmplat la ediția anterioară ”Românii au Talent”

În ediția anterioară a emisiunii ”Românii au Talent”, un acrobat din Germania de naționalitate franceză a provocat reacții contradictorii între jurați și fanii show-ului. Pe de o parte, concurentul a fost apreciat de juriu și a primit și un golden buzz la final, din partea lui Smiley. Pe de altă parte, telespectatorii au fost nemulțumiți de rezultat. Cu toate acestea, povestea lui Remi Martin și spectacolul lui au fost impresionante. Cu mult talent și pasiune pentru arta circului, el a avut un moment impresionant.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a spus concurentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI