Andra, criticată dur de Florin Călinescu. Soţia lui Măruţă a rămas fără cuvinte. „Ai exagerat”

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 08.02.2021, 23:55

Andra a fost criticată dur de Florin Călinescu, în timpul ediției ”Românii au talent” ce a fost difuzată luni seara de Pro TV. Soţia lui Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte, după ce colegul ei din juriu i-a atacat o decizie și a acuzat-o că a exagerat.

Florin Călinescu, încântat la ”Românii au talent”

Pe de o parte, Florin Călinescu a fost încântat de un băiat din Craiova, Alexandru Zeta, care a cântat la o vioară electrică. Juratul s-a distrat de minune. A aplaudat, a râs și chiar a scos un teanc mare de bancnote de 100 de lei pe care le-a îndreptat, în glumă, către concurent. ”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus juratul concurentului. Votul lui pentru el a fost evident. Un mare ”da”.

De cealaltă parte, Andra nu a fost atât de încântată de momentul de pe scenă. În ciuda entuziasmului afișat de Florin Călinescu, dar și de publicul prezent prin intermediul Zoom și proiectat pe o plasmă uriașă așezată în spatele juraților. Ea i-a dat un ”nu” concurentului, spre uimirea celor din jurul ei.

Andra, criticata dur de Florin Calinescu. Sotia lui Maruta a ramas faracuvinte. ”Ai exagerat”
Andra

Cum a criticat-o Florin Călinescu pe Andra

După ce băiatul din Craiova a părăsit scena ”Românii au talent”, Florin Călinescu a criticat-o pe Andra pentru decizia ei. Juratul a ironizat-o pe colega lui și i-a reproșat că a exagerat, precizând că îi face aceeași observație pe care i-a făcut-o și lui Mihai Petre, care a fost jurat al acestei emisiuni.

”Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre (Mihai Petre, fost jurat al show-ului, în sezonul trecut, n.r.) hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu cântăreței Andra.

Cum s-a apărat Andra în fața atacului din partea lui Florin Călinescu

Andra a explicat că a votat cu un ”nu” pentru acest concurent, deoarece i s-a părut că acesta a exagerat, iar momentul lui a devenit deranjant. Apoi, vedeta a întrebat dacă nu a mai auzit nimeni că Alexandru Zeta a tras de corzi de aproape le-a rupt și a spus că și-a exprimat votul așa cum a simțit.

”La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați. Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am greșit, nu am greșit… așa am simțit”, a spus Andra.

Andra, despre simptomele de COVID-19 cu care s-a confruntat

În urmă cu câteva zile, într-un story pe Instagram, Andra și-a anunțat fanii că se simte mult mai bine, după ce a început să aibă simptome COVID-19. Vedeta a spus că în ziua precedentă s-a confruntat cu dureri musculare, iar Cătălin Măruță s-a bucurat că soția lui și-a recăpătat vocea. Anterior, cântăreața a spus că și-a pierdut gustul și mirosul. Artista i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei.

”Intrăm în normalitate. El este doctorașul meu care are grijă de mine. De cântat în curând cred că vă voi cânta”, a spus Andra, menționând că de abia așteaptă să filmeze un videoclip și să își reia toate activitățile pe care a fost nevoită să le amâne după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...