Andra şi-a îngrijorat fanii cu aceste imagini. Cum s-a afişat cântăreaţa pe Instagram

Ioana Bucur, Anca Manolica 19.02.2021, 09:40
Andra şi-a îngrijorat fanii cu aceste imagini. Cum s-a afişat cântăreaţa pe Instagram

Andra și-a îngrijorat fanii cu cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat cântăreața pe Instagram și care a fost detaliul ce ar fi putut să o dea de gol.

Imaginile cu care Andra și-a îngrijorat fanii

Și-a obișnuit fanii să o vadă mereu cu zâmbetul pe buze, plină de viață și de voie bună. Tocmai de aceea, cele mai noi imagini postate de artistă pe Instagram, în secțiunea InstaStory, i-au îngrijorat de admiratorii săi. Singură, Andra pare tristă și abătută. Nu spune nimic în timp ce se filmează, dar încearcă, la un moment dat, să zâmbească. Spre finalul înregistrării își face aparița David, fiul său, care i se pune în brațe, parcă simțind că ceva era în neregulă cu mama sa, Poate și piesa de dragoste pusă pe fundal de jurata de la Românii au talent ar putea fi un indiciu cu privire la starea sa.

Andra încă resimte efectele infecției Covid-19 cu care s-a confruntat întreaga familie Măruță. Spre norocul tuturor, nu au avut nevoie de spitalizare, tratându-se la domiciliu. În timp ce copiii nu au avut simptome grele, se pare că artista și Cătălin Măruță nu au fost chiar la fel de norocoși. Andra și-a ținut fanii la curent cu evoluția bolii, povestind despre cele mai dificile momente prin care a trecut.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, dezvăluia Cătălin Măruță, la puțin timp după aflarea diagnosticului.

Cum s-a afișat Andra pe o rețea socială
Ce InstaStory a postat Andra

Cu ce sechele a rămas Andra, după infecția Covid-19

Se pare că Andra a trecut cel mai greu prin boală. Artista a avut febră și dureri musculare puternice. A rămas cu unele sechele, după vindecare, dezvăluind că i-a fost afectată vocea și că nu mai poate cânta pentru că nu are voie să facă eforturi prea mari.

„Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Anunțul pe care îl așteptau toți fanii

Fanii Andrei așteaptă cu nerăbdare un nou proiect al artistei lor preferate. Jurata de la Românii au talent a dezvăluit că le pregătește o surpriză, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. „Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!”, a scris Andra pe Instagram. Mesajul a făcut furori în rândul admiratorilor, care i-au dat zeci de mii de like-uri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Și noi abia așteptăm”,  „Surprize peste surprize”,  „TE IUBIM”,  „Doamne, ce frumoasă ești” „love u”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...