Florin Călinescu le-a emoţionat până la lacrimi pe Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent. “Nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.03.2021, 20:42

Florin Călinescu le-a emoţionat până la lacrimi pe Andra şi Alexandra Dinu, în ediția de vineri, 26 martie, a emisiunii ”Românii au talent”. Juratul le-a povestit colegilor lui un eveniment tragic ce s-a petrecut în urmă cu mult timp în familia lui.

Cum le-a emoționat până la lacrimi Florin Călinescu pe Andra şi Alexandra Dinu

Florin Călinescu a fost inspirat să facă această destăinuire de o fetiță în vârstă de 9 ani din Maramureș. Teodora Luca a cântat despre bunicul și străbunicul ei care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial. Ea a adus casa de război a străbunicului pe scena emisiunii.

„Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă. Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a povestit Florin Călinescu, care a mărturisit că nu îi place să audă copii cântând despre lucruri triste.

Florin Calinescu le-a emotionat pana la lacrimi pe Andra si Alexandra Dinu, la Romanii au talent. “N
Teodora Luca la ”Romanii au talent”, cu casca de razboi

Florin Călinescu, în lacrimi la Românii au talent

Într-o ediție trecută a emisiunii ”Românii au talent”, a fost rândul lui Florin Călinescu să fie profund emoționat. Atunci, juratul a izbucnit în lacrimi, după ce pe scenă a urcat Gim, un puști din Timișoara care are o poveste de viață tulburătoare. ”Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău?”, l-a întrebat el. Mai multe detalii, AICI!

”Am crescut singur, de mic… prin case de copii, orfelinate. La 11 ani, am fugit. De atunci, mă descurc singur. Prima mea amintire este a momentului în care a fost înfiat fratele meu. Noi am ajuns împreună la același centru, dar el a fost înfiat imediat. Aia e prima mea amintire, când zbieram după fratele meu. Știam că de atunci se vor rupe legăturile. Cine ar mai veni să viziteze un loc în care nu i-a fost deloc bine? Oficial, eu am stat la orfelinat până la vârsta de 12 ani. După ce am plecat, am stat trei ani pe stradă, în frig. În Timișoara, avem niște țevi. Am săpat dedesubt, am pus niște cartoane, am pus câteva pături, să nu se simtă așa de tare umezeala, și dormeam sub ele. Când mă lovea foamea aia cumplită, făcea Dumnezeu cumva, că doar el ar fi putut să mă ajute, și găseam sau primeam, fără să cer”, a povestit Gim.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...