Lorelai Moșneguțu s-a îndrăgostit. Câştigătoarea de la Românii au talent e fericită până peste cap (exclusiv)

Iancu Andreea, Ionuț Vieru 23.03.2021, 08:11

Atunci când ai un suflet frumos, fără doar și poate descoperi un altul la fel cu care să faci pereche. Deși trăiește o viață marcată de un defect din naștere, Lorelai Moșneguțu, fosta câștigătoare de la Românii au talent, se bucură de fiecare clipă și nu ezită să își ducă mai departe pasiunea pentru muzică. Recent, la fericirea sa s-a adăugat și un tânăr, de care s-a îndrăgostit și alături de care petrece cele mai frumoase clipe.

Lorelai Moșneguțu are un “prieten de suflet”. Câștigătoarea Românii au talent este îndrăgostită

Pentru o tânără de 18 ani, Lorelai Moșneguțu este un munte de ambiție. Deși s-a născut cu o problemă din naștere, fără mâini, fără femur la ambele picioare, dar și cu o dislocare de șold, adolescenta a trecut pentru aceste aspecte și și-a urmat visul. Este pasionată de muzică și artă, reușind să cânte la pian, la chitară, să scrie, să deseneze și să cânte cu vocea, dar și să joace în piese de teatru sau să publice cărți. Performanțele sale i-au adus zeci de diplome și trofee în urma participării la diferite concursuri, printre care și premiul cel mare la Românii au talent, ediția din 2017. Pentru a completa perfect acest tablou a determinării, acum Lorelai trăiește și cel mai frumos sentiment pentru o tânără la vârsta majoratului, prima dragoste.

Mama adoptivă a artistei a dezvăluit în exclusivitate pentru playtech.ro faptul că fiica sa este îndrăgostită de un tânăr. Aceasta este extrem de încântată de relația pe care Lorelai o are cu “prietenul de suflet”. Băiatul studiază la un liceu paralel și au reușit să lege o relație frumoasă consultându-se la teme și fiind unul confidentul celuilalt. Viorica Pârvan recunoaște că este extrem de fericită pentru fiica sa și comunicarea frumoasă pe care o împărtășește cu tânărul.

Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tick-Tock-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei, a povestit în exclusivitate mama lui Lorelai Moșneguțu pentru playtech.ro.

Lorelai, pe scena de la Românii au talent
Lorelai, pe scena de la Românii au talent

Ce s-a întâmplat cu premiul în bani de la Românii au talent

Participarea la show-ul de talente de la Pro TV i-a adus lui Lorelai marele premiu de 120.000 de euro. Povestea tinerei a fost cea care a impresionat fără doar și poate, dincolo de talentul său extraordinar. Abandonată în spital, la naștere, de către mama sa, Lorelai a fost adoptată și astăzi locuiește alături de părintele său adoptiv. În ciuda problemelor de sănătate, tânăra își urmează pasiunile, studiază în prezent Canto Clasic la Liceul de Arte “Bălașa Doamna”, din Târgoviște și visează să aplice pentru două facultăți: Psihologie și, desigur, Muzică.

Pe lângă notorietate, povestea lui Lorelai Moșneguțu a adus și câștigarea ediției Românii au talent din 2017. După concurs, o parte din premiul obținut s-a dus către achiziționarea unui apartament, situat la periferia Capitalei, în Popești-Leordeni. Locuința este situată la parter, beneficiază de 50 de metri pătrați, fiind un apartament cu două camere și o grădină modestă, întreaga investiție ajungând la aproximativ 57.000 de euro. Deși este proprietar în apropiere de București, Lorelai a preferată să locuiască alături de mama sa la Târgoviște, fiind o soluție optimă și având în vedere pandemia.

Căsuța de la București este închisă, mergem doar în vizita la ea, să vedem daca este în regula, mergem să plătim facturile și momentan cam atât. Acum fiica mea sta la Târgoviște, este mult mai bine având în vedere și pandemia asta, a povestit pentru playtech.ro, Viorica Pârvan.