Andra, discuţie ruşinoasă cu David. „I-am explicat la ce se folosesc, eram toţi roşii la faţă”

Ioana Bucur 19.03.2021, 08:44
Andra, discuţie ruşinoasă cu David. „I-am explicat la ce se folosesc, eram toţi roşii la faţă”

Andra, discuție rușinoasă cu David. Fiul artistei și al lui Cătălin Măruță s-a înroșit în momentul în care a auzit ce îi spunea mama sa, dar nici jurata Românii au talent nu se simțea deloc confortabil dând asemenea detalii.

Andra, discuţie ruşinoasă cu David

Cei care sunt părinți probabil au trăit cel puțin o dată acel moment stânjenitor în care copilul întreabă „Ce e asta” arătând spre ceva despre care adultul nu era sub nicio formă pregătit să vorbească. Andra și Cătălin Măruță au trecut recent prin asta și au împărtășit experiența cu Mihai Petre și soția sa, Elwira Petre, la podcastul prezentat de fostul jurat de la Românii au talent. Cum a reușit o vizită la supermarket să se transforme într-o discuție despre sănătatea sexuală cu fiul lor care are doar 10 ani? Andra, discuție rușinoasă cu David:

„La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: „Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie *****. Ce sunt alea?”. Mi-am zis: Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative? (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și cu Andra i-am explicat lui David ce sunt. Eram toți trei roșii la față. Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută. Trebuie să știi lucrurile astea”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Cătălin Măruţă recunoaşte. De ce nu îşi arată iubirea în public faţă de Andra
Andra și Cătălin Măruță, la podcastul lui Mihai Petre

Andra a precizat că, oricât de dificil sau stânjenitor ar fi, până la urmă, este datoria părinților să răspundă tuturor întrebărilor și curiozităților celor mici, ca să nu ajungă să își caute informațiile din alte surse și să capete încredere în părinți, pe care să îi vadă ca pe cei în care pot avea încredere deplină. Vedetele au explicat și cum au ajuns la decizia de a-i include pe David și Eva în vlogurile lor și în multe dintre postările de pe platformele de social media.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Mărută a primit o ofertă de nerefuzat

Atât Andra cât și Cătălin Măruță aduc audiențe impresionante pentru PRO TV, ceea ce îi transformă, inevitabil, în „ținte” pentru competiție. Artista a dezvăluit că soțul ei a fost dorit, la un moment dat, de o altă televiziune, care i-a și făcut o ofertă ce părea imposibil de refuzat.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a spus Andra. „Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci”, a adăugat Măruţă.

Urmăriți Impact.ro și pe