Andra, dezvăluire uimitoare despre Măruță. Prezentatorul, dorit de un alt post TV: “I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare”

Iancu Andreea 17.03.2021, 19:09

Soții Măruță sunt unii dintre cei mai apreciați oameni din showbiz-ul autohton. Atât Andra câți și Cătălin se bucură de un succes fenomenal în carierele lor și în mod evident de satisfacții financiare. Recent, Andra a făcut o dezvăluire uimitoare despre Măruță, care ar fi primit o sumă de trei ori mai mare pentru a lucra pentru un alt post de televiziune.

Andra a făcut o dezvăluire neașteptată despre salariul lui Măruță

Curiozitatea tuturor celor care urmăresc de ani buni emisiunile în care Cătălin Măruță este gazdă se leagă de latura financiară. Pentru că este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai tuturor timpurilor este și extrem de dorit de către televiziuni. Deși activează de ani buni în cadrul Pro TV, a existat o perioadă în care cei de la Realitatea i-au făcut o ofertă ce părea de nerefuzat. Despre această etapă din cariera soțului său a vorbit și artista, în cadrul podcastului realizat de Mihai Petre și soția sa. Andra a rememorat o perioadă din cariera lui Măruță, când prezentatorului i s-a oferit de trei ori suma pe care o câștiga la acel moment.

Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a spus Andra.

Totuși, Cătălin consideră că este necesară și pasiunea pentru a putea să te ridici la standardele unui profesionist, dincolo de sumele de bani din cont.

Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba, a povestit Cătălin Măruţă.

Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci, a completat Măruţa.

Andra și Cătălin Măruță, la podcastul lui Mihai Petre
Andra și Cătălin Măruță, la podcastul lui Mihai Petre

Familia Măruță, pusă pe slăbit. Câte kilograme și-ar dori Cătălin să slăbească Andra

Într-o continuă perfecționare, soții Măruță se străduiesc să scape de kilogramele în plus acumulate pe parcursul izolării, care au dat bătăi de cap multor români. Responsabil cu motivația în familie, Cătălin a provocat-o pe soția sa să slăbească măcar cinci kilograme, însă artista a recunoscut că este mult mai ambițioasă și speră să poată scăpa de cel puțin zece.

El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!, a declarat artista în cadrul matinalului Morning ZU.

Pe de altă parte, și pofticiosul Cătălin Măruță se luptă cu kilogramele în plus și de aceea a decis să ia inițiativă și să înceapă alergările prin parc. Prezentatorul și câțiva prieteni și-au făcut un obicei din a alerga zilnic în Herăstrău. Și pentru că își dorește să îi inspire și pe alții să facă mișcare, Cătălin a postat imagini pe Instagram cu performanțele sale.

Am ajuns la finish. Am alergat opt ture de Herăstrău. Am și mers am și alergat, a mărturisit prezentatorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI