Cătălin Măruţă nu e mulţumit de felul în care arată Andra. Ce greutate ar trebui să aibă jurata de la „Românii au talent”

Cristian Cojocaru 12.03.2021, 13:31
Cătălin Măruţă nu e mulţumit de felul în care arată Andra. Ce greutate ar trebui să aibă jurata de la „Românii au talent”

Pentru că în ultima perioadă a stat mai mult acasă, Andra a pus ceva kilograme lucru care îl face pe Cătălin Măruţă să nu fie prea mulţumit. Cântăreața a dorit să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată.

Cătălin Măruţă nu mai este mulţumit de cum arată Andra

Din prisma faptului că în ultima perioadă Andra a fost nevoită să stea acasă din cauza infectării cu Covid-19 dar și pentru că îi plac dulciurile, numărul kilogramelor a crescut. Timp de câteva luni, multe persoane credeau că aceasta ar fi din nou însărcinată însă jurata de la Românii au Talent a dorit să dezmintă aceste afirmații.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra anul trecut.

În cadrul matinalului Morning ZU, Andra a mărturisit faptul că Măruță ar vrea ca soția lui să aibă ”cu vreo 5 kg mai puțin”. Acest lucru nu are legătură cu vreo problemă în căsnicie, cu atât mai mult cu cât prezentatorul de la Pro TV dorește ca amândoi să mai lase din kilogramele în plus.

„El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat artista.

Andra a mărturisit că îi plac foarte mult dulciurile, acesta fiind și motivul kilogramelor în plus
Andra a mărturisit că îi plac foarte mult dulciurile, acesta fiind și motivul kilogramelor în plus

Dulciurile sunt o plăcere vinovată

Andra a recunoscut că dulciurile sunt principalele vinovate pentru kilogramele în plus. Artista a mai menționat faptul că multe persoane au pus kilograme în plus în pandemie, iar ea este una dintre acele persoane.

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra.

Cătălin Măruță luptă și el cu kilogramele în plus și a început să alerge în parc Herăstrău. Împreună cu câțiva prieteni, prezentatorul se întreține zilnic. A postat acest lucru și pe pagina sa de Instagram, încercând ca în acest fel, să instige cât mai mulți oameni la a face mișcare. Prezentatorul a afirmat :”Am ajuns la finish. Am alergat opt ture de Herăstrău. Am și mers am și alergat” , după care a mers acasă și a mai adăugat un InstaStory în care a spus: ”Am ajuns acasă după o tură de Herăstrău și a fost senzațional”.

Urmăriți Impact.ro și pe