Andra, criticată dur pentru că s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. “Păpădia aia”

Iancu Andreea 14.03.2021, 09:29

Andra a fost criticată dur pentru că s-a căsătorit cu Cătălin Măruță în anul 2008, deși cei doi formează de atunci un cuplu extrem de apreciat și iubit de public. Mai mult, în urma poveștii lor de dragoste, au apărut și micuții David și Eva, doi copii minunați, care le fac celor două vedete viața mai frumoasă. Însă căsnicia lor nu a a fost apreciată de către o vedetă importantă de la Pro TV, care are cuvinte mai puțin apreciative la adresa lui Măruță.

Andra, criticată dur pentru că s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. Cine a făcut afirmațiile

Artista este una dintre cele mai bune voci feminine din România și se bucură de o căsnicie trainică alături de prezentatorul Cătălin Măruță. Chiar dacă împreună formează un cuplu sudat, o familie superbă alături de copiii lor, Andra a fost criticată dur în trecut pentru că s-a căsătorit cu Cătălin Măruță chiar de către un membru al juriului Românii au Talent. Direct și mai slobod la gură, Florin Călinescu nu s-a mai abținut și i-a spus colegei sale ceea ce are pe suflet. Actorul pare să nu aprecieze atât de mult perechea pe care Andra o formează cu Măruță și i-a dezvăluit părerea sa chiar în direct.

Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia. El e gingaș, e delicat. Ia-ți unul de la munte. Un cioban. Că ăla vine o dată la șase luni și te…, i-a spus Florin Călinescu artistei.

Vizibil rușinată, Andra a preferat să schimbe subiectul, însă, în culise, Andra a decis să îi transmită un mesaj soțului său, poate și pentru a-i spăla onoarea.

Numai eu știu cum faci tu wrestling cu mine. Când mă arunci pe sus, pe jos, i-a spus Andra lui Cătălin.

Florin Călinescu, critici dure la adresa Andrei
Florin Călinescu, critici dure la adresa Andrei

Florin Călinescu a umilit-o pe Andra, în direct

Această intervenție a lui Florin Călinescu în show-ul de talente nu este însă prima. De curând, actorul a reușit să o umilească din nou pe colega sa. Actorul a făcut un comentariu care a lăsat-o fără cuvinte pe artistă.

Tu, de exemplu, nu ai putea să cânţi «Focul», a afirmat el.

Extrem de surprinsă de îndoiala lui Florin Călinescu asupra calităților sale vocale, Andra a insistat că este extrem de capabilă să cânte o astfel de piesă.

Păi, de ce să nu pot?, i-a spus ea.

Nu poţi să o cânţi ca Laura (Laura Stoica, n.r.). Nu ai vocea aia de rock. Ea mai trăgea la măsea, mai fuma, trebuie să ai vocea puţin gâjâită, a susținut, în continuare Florin.

Momentul jignitor a continuat, actorul susținând că Andra nu ar fi potrivită pentru a interpreta piese rock din pricina bustului generos. Încercând să depășească momentul cu simțul umorului, artista s-a scuzat spunând că îi poate opera, fără probleme, însă chipul său a dezvăluit faptul că întreg comentariul lui Florin a fost totuși deplasat.

Ai sânii prea mari pentru rock, i-a spus el.

Păi le tăiem, a afirmat Andra, glumind.

Urmăriți Impact.ro și pe