Andra, apel disperat în plină pandemie: “Vă rog din suflet!”. Mesajul care trebuie să ajungă la toată lumea

Redacția IMPACT 23.03.2020, 10:30
Andra, apel disperat în plină pandemie: “Vă rog din suflet!”. Mesajul care trebuie să ajungă la toată lumea

Andra le-a adresat un mesaj emoționant românilor, în plină pandemie. Artista a transmis un apel disperat, prin intermediul rețelelor sociale. Mai mult, soția lui Cătălin Măruță a făcut și un gest de mare solidaritate. Cu câteva zile în urmă, cântăreața a ajutat printr-o donație imensă, pentru Spitalul „Matei Balș”, din Capitală.

Andra, apel disperat în plină pandemie: “Vă rog din suflet!”. Mesajul care trebuie să ajungă la toată lumea

Andra a decis să se solidarizeze cu românii pe perioada acestei crize sanitare. Artista a emoționat pe toată lumea prin intermediul unui mesaj pe care l-a făcut public pe contul său de Instagram. Pentru că prin puterea exemplului propriu facem adesea diferența, vedeta apare echipată, la rândul ei, cu o pereche de mănuși medicale. Jurata de la Românii au Talent le-a cerut tuturor să rămână în case în perioda aceasta, dar și să asculte indicațiile autorităților. La fel, vedeta s-a arătat la rândul ei optimistă, deși a recunoscut că este și pentru ea o situație la fel de grea.

În acest context, Andra a fost nevoită să se supună și ea regulilor impuse și să își amâne concertul programat pentru data de 4 aprilie. Artista ar fi trebuit să susțină un show cu casa închisă la Sala Palatului, dar din motive evidente, a schimbat data oficială pentru luna septembrie.

Andra, apel disperat în plină pandemie “Vă rog din suflet!”. Mesajul care trebuie să ajungă la toată lumea
Andra le-a transmis un apel disperat românilor să stea în case. Artista s-a echipat inclusiv cu mănuși (foto stânga)

„Dragii mei, încerc să îmi alung gândurile pesimiste, oricât ar fi de îngrijorător ce se întâmplă. Fac eforturi să mă gândesc mai mult la oamenii minunați care își oferă timpul sau donează produse sau bani, dar și la companiile care și-au dat seama câtă nevoie are comunitatea de implicarea lor. Fiecare gest contează!

(…) Vă rog din suflet, fiți responsabili. Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, a transmis Andra, pe Instagram.

Mai mult, jurata din emisiunea de pe PRO TV a recunoscut și că se implică în mod activ și în câteva campanii pentru a combate criza sanitară, resimțită și în România. Andra a donat suma de 20.000 de euro pentru Spitalul ”Matei Balș”, din București, pentru ca medicii să poată combate neajunsurile întâmpinate.

Urmăriți Impact.ro și pe