Andra, gest uluitor! Ce sumă a donat artista pentru Spitalul „Matei Balș”

Diana Radu 19.03.2020, 10:27
Andra, gest uluitor! Ce sumă a donat artista pentru Spitalul „Matei Balș”

Andra se solidarizează cu românii pentru a trece cu bine peste această pandemie. În acest sens, artista a făcut o donație uriașă către Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. De asemenea, cântăreața a mai transmis un mesaj emoționat cadrelor medicale dar și celorlalți români.

Ce sumă a donat Andra pentru Spitalul „Matei Balș”

Jurata de la Românii au talent este prima vedetă care se implică în lupta contra pandemiei. Mai exact, Andra a donat 20.000 de euro Spitalului ”Matei Balș”. Astfel, artista speră ca medicii și asistentele să mai completeze din lipsurile necesare pentru a face față situației.

andra, donatie, matei bals
Ce sumă a donat Andra pentru Spitalul „Matei Balș”

Andra a declarat că a vazut mai multe postări ale cadrelor medicale care au emoționat-o și care au detarminat-o printre altele să facă această donație. De asemenea, artista le-a transmis felicitări medicilor pentru eforturile pe care le depun zilnic împotriva situației actuale.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat”, a transmis Andra.

Andra le-a transmis și românilor o vorbă bună, mai ales celor care sunt infectați. Asrtista le-a spus că „inevitabil va fi bine”, așa cum sună și una dintre melodiile sale.

„Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a mai spus Andra.

Și Andra se numără printre artiștii afectați în această perioadă. Cântăreața în vârstă de 33 de ani și-a anulat unele concerte din afară și și-a reprogramat concertele „Pasion” care ar fi trebuit să abiă loc pe 4 și 5 aprilie la sala Palatului. Astfel, evenimentele ar urma să fie reprogramate în toamnă.

O altă persoană importantă din România care s-a implicat financiar în lupta împotriva pandemiei este Gigi Becali. Patronul FCSB a donat 100.000 de euro, precum și alte obiecte cum ar fi: mese, scaune, calculatoare, telefoane. În pus, Becali a stabilit cu o firmă care producea cămăși să oprească producția acestor articole vestimentare și să se apuce de produs măști.

Urmăriți Impact.ro și pe