Andra, anunț important pentru fani! Ce se întâmplă cu concertul artistei de la Sala Palatului

Redacția IMPACT 19.03.2020, 20:03
Andra, anunț important pentru fani! Ce se întâmplă cu concertul artistei de la Sala Palatului

Artista le-a transmis fanilor un mesaj foarte important. Andra a anunțat ce se va întâmpla cu concertul de la Sala Palatului, programat să aibă loc în mai puțin de două săptămâni. Îndrăgita solistă a fost nevoită să ia o decizie deloc ușoară, mai ales în contextul actual al îmbolnăvirilor tot mai frecvente cu noul virus.

Andra, anunț important despre concertul de la Sala Palatului!

Jurata de la Românii au Talent urma să susțină un concert la Sala Palatului, din Capitală, pe data de 4 aprilie 2020. Denumit “Pasion”, show-ul marca Andra urma să se desfășoare cu casa închisă, fiind sold-out de mai multe luni. De asemenea, pe aceeași scenă cu artista urmau să urce și câțiva invitați speciali. În această joi, Andra a anunțat ce decizie a luat legată de respectivul concert.

Artista s-a solidarizat cu românii și a ajutat spitalul Matei Balș cu o donație impresionantă, pentru a combate epidemia cu noul virus. De aceea, vedeta și-a dorit să își știe fanii în siguranță și neexpuși la vreun risc. Decizia Andrei a fost aceea de-a amâna concertul de pe data de 4 aprilie. În schimb, cântăreața a anunțat că perioada oficială pentru show-ul “Pasion” a fost transformată în cea de 5-6 septembrie.

Andra, anunț important pentru fani! Ce se întâmplă cu concertul artistei de la Sala Palatului
Andra a anunțat pe Facebook că și-a amânat concertul de pe 4 aprilie, din cauza epidemiei de COVID-19

Anunțul făcut de Andra, în plină pandemie

“Noi am început repetițiile pentru concertul de la Sala Palatului, concert care din păcate s-a amânat pentru 5 și 6 septembrie. Asta e situația dată, nu putem risca. Oricum, oricât ar dura perioada asta de după coronavirus, va dura ceva până ne vom acomoda să ieșim iar din casă, mai ales la concerte atât de mari. Așa că noi am încercat să ducem acest concert cât mai departe de această perioadă, sperăm ca până în luna septembrie să se termine cu acest virus, ca toată lumea să fie safe, să putem ieși din casă.

Toate momentele speciale pe care vi le-am pregătit pentru aceste concerte vor fi în continuare la fel de spectaculoase și surprinzătoare, doar că vor fi mutate ca și dată. Noi am apucat să facem schimbările muzicale, cu trupa, cu bandul, baletul a început să facă o parte din coregrafii. Sigur, am stopat absolut tot, ne-am oprit, este mai sigur să repete fiecare de acasă. Până-n septembrie, cu siguranță, vom avea timp să le facem pe toate și să vă organizăm un concert așa cum v-am promis.”, a transmis Andra, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe