Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut din nou nuntă. Ținuta cu care impresara a făcut ravagii

Ana Ionescu 01.06.2021, 17:56

Eveniment important în familia Reghecampf astăzi, de 1 iunie! Anamaria Prodan și soțul său au făcut din nou nuntă. Impresara a lasat mască pe toată lumea cu ținuta sa spectaculoasă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele

După ce în ultimul an au tot apărut zvonuri că ar fi în pragul divorțului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct acestor speculații astăzi, când și-au reînnoit jurămintele. Impresara i-a făcut astfel o surpriză soțului său pentru a marca 15 ani de la căsătorie. Cei doi au spus DA la Las Vegas în anul 2008. Ei formează un cuplu solid, care a atras mereu atenția publicului. În urmă cu câteva ore, Anamaria și soțul său și-au reînnoit jurămintele la biserica din Snagov și au impresionat cu ținutele lor spectaculoase, potrivit Spynews.

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la biserică

Noncoformistă și mare iubitoare a ținutelor de lux, Anamaria Prodan nu putea nici de această dată să nu uimească cu ținuta ei. Astfel, la ceremonia specială de la Snagov, sexy impresara de fotbal a ales o rochie spectaculoasă, neagră, lungă, cu un decolteu amețitor, a cărei valoare se ridică la câteva mii de euro.

În ultimii ani, Anamaria a avut mare grijă de felul în care arată. A slăbit enorm, iar acum poartă ținute din ce în ce mai sexy. Rochia neagră de la reînnoirea jurămintelor i-a scos în evidenţă silueta impecabilă. Ținuta a fost completată de un machiaj superb și un buchet spectaculos de bujori albi. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil, foarte elegant.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au facut din nou nunta. Tinuta cu care impresara a facut ravagii5
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, la Las Vegas

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nuntă de vis în 2008

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, la Las Vegas. Au avut o nuntă în stil Elvis, iar pentru toate pregătirile cei doi au cheltuit doar 600 de dolari. Ei au intrat în capelă pe muzica lui Elvis, iar cel care a oficiat căsătoria a fost o sosie foarte reuşită a artistului american. Pentru acest eveniment, Anamaria a ales o creaţie semnată de Vera Wang, una dintre mărcile pe care actriţa Sarah Jessica Parker a probat-o pentru fabuloasă ei nuntă din filmul „Sex And The City”.

După nuntă, mirii și invitații lor au mers la un restaurant italian, iar apoi au făcut o plimbare pe lacul Lake Mead și au mers la un spectacol al trupei “Circ de Soleil”.

Urmăriți Impact.ro și pe