Anamaria Prodan, declarații fără precedent despre Dan Alexa. ”El e sufletul meu, iar Laurențiu știe”

Madlen Moraru 12.07.2020, 14:57

Impresara de fotbal a făcut mai multe declarații neașteptate despre Dan Alexa. În vara anului trecut, cei doi au avut un moment demn de telenovele. Anamaria Prodan l-a lovit în față pe antrenor, după un meci disputat între Astra Giurgiu și FC Botoșani. Presa a tradus respectivul episod ca pe un act de gelozie, fiind cunoscut că pe atunci se zvonea că tehnicianul începuse o poveste de dragoste cu o tânără.

Anamaria Prodan, declarații fără precedent despre Dan Alexa. ”El e sufletul meu, iar Laurențiu știe”

Ulterior acestui incident neașteptat și violent, Anamaria Prodan s-a scuzat în mod public. Despre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-au spus foarte multe. Inclusiv că vor divorța, după momentele în care s-a speculat, anul trecut, că ar avea chiar o relație cu tehnicianul. Impresara de fotbaliști a comentat și aceste replici primite în trecut, în cel mai nou interviu acordat. De curând, aceasta și-a făcut apariția și pe litoral.

Anamaria Prodan, declarații fără precedent despre Dan Alexa. ”El e sufletul meu, iar Laurențiu știe”
Anamaria Prodan a mărturisit că Dan Alexa ocupă un loc special pentru ea, dar și ce părere are Laurențiu Reghecampf despre toate acestea

„Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan este o fire foarte explozivă, detaliu recunoscut chiar și de către ea, odată cu aceste declarații făcute recent. Din acest motiv, a dorit ca scandalul cu Dan Alexa să fie stins rapid, iar la scurtă vreme, vara trecută, i-a cerut acestuia scuze în mod public pentru modul în care a reacționat. Vedeta a povestit și ce părere are soțul ei, Laurențiu Reghecampf, despre legătura sa cu Dan Alexa.

„După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun. (…) Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit celor de la gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe