Cine va fi al doilea Reghecampf pentru Anamaria Prodan. Culmea, chiar ea l-a anunțat

Andrei Cezar 23.06.2020, 19:51

Deși noul antrenor de la FC Hermannstadt a pierdut primul său meci la echipa din Sibiu, patroana lui este foarte încrezătoare în potențialul pe care îl are. Anamaria Prodan îl consideră pe tehnicianul spaniol Ruben Albes (35 de ani), drept al doilea Reghecampf.

Anamaria Prodan, încredere mare în noul antrenor: ”Va fi al doilea Reghe”

Antrenorul spaniol al lui Hermannstadt, Ruben Albes, a debutat cu un eșec pe banca sibienilor, în fața Viitorului lui Hagi, meciul terminându-se cu scorul de 1-4 în favoarea echipei din Constanța. Deși înfrângerea a fost usturătoare, Anamaria Prodan, membră în consiliul de administrație al echipei din Sibiu, are încredere totală în noul tehnician, pe care îl compară cu Jose Mourinho.

„Nu sunt dezamăgită. Vine dintr-un alt fotbal, trebuie să-și cunoască jucătorii. Cred că este un antrenor tânăr, care va arăta ceva în fotbalul românesc. S-a dorit foarte mult o schimbare. Dacă Hermannstadt ar fi rămas cu vechiul antrenor, nimeni nu ar fi garantat că poate să țină echipa în prima ligă. Nici Mourinho nu-ți oferă o garanție, dacă îl aduci astăzi. Fotbalul nostru este atipic, dar eu cred foarte tare în el.

Ruben Albes va fi Mourinho de România, va fi al doilea Reghe în România. Îmi doresc să salveze echipa, pentru că este o formație frumoasă, cu suporteri frumoși. Asta cu schimbatul antrenorului, facem șoc la echipă e tot o mentalitate românească”, a declarat Anamaria Prodan pentru Look Sport.

Cine va fi al doilea Reghecampf pentru Anamaria Prodan. Culmea, chiar ea l-a anunțat
Cine va fi al doilea Reghecampf pentru Anamaria Prodan. Culmea, chiar ea l-a anunțat

CV-ul lui Ruben Albes

Ruben Albes este născut pe 24 februarie 1985 (35 de ani). Ca jucător a activat în Division B din Spania, acolo unde a strâns 150 de partide.

Ca antrenor este licențiat cu Licența Pro. A fost tehnician secund la Spain Novelda CF, Eldense și Real Valladolid B, Real Valladolid.

Ca antrenor principal a activat Celta Vigo B și Murcia (Liga 3). În anul 2010 a fost declarat cel mai tânăr antrenor din Spania.

Jucătorii promovați în prima divizie, în ultimele 5 sezoane: Aridane (Osasuna), Sergi Guardiola (Real Valladolid), Toni Villa (Real Valladolid), Brais Mendez (Celta Vigo), Jose Arnaiz (Osasuna), Anuar (Panathinaikos).

Este vorbitor de spaniolă, engleză, portugheză și franceză, scrie Gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe